1. Homepage
  2. Nieuws

10 geheimen om ervoor te zorgen dat uw persbericht wordt opgemerkt

10 geheimen om ervoor te zorgen dat uw persbericht wordt opgemerkt
0

10 geheimen om ervoor te zorgen dat uw persbericht wordt opgemerkt

Het is al moeilijk genoeg om de dagelijkse aspecten van een bedrijf te runnen, laat staan ​​om nieuwe klanten binnen te halenals je gaat.Maar volgens Shannon Cherry, APR, zelfs als u extra personeel heeft om uw producten en services, locatie en prijzen, bezorging en verkoopondersteuning onder de aandacht te brengen, kunnen nieuwsberichten uw bedrijf sneller laten groeien.

“Er wordt een persbericht naar redacteuren en journalisten gestuurd om een ​​nieuwsbericht in de media te genereren”, zegt Cherry, president van Cherry Communications, dat bedrijven, ondernemers en non-profitorganisaties helpt om gehoord te worden door middel van marketingcommunicatie.“Het is een van de gemakkelijkste en kosteneffectieve manieren om uw boodschap naar buiten te brengen.Als een verslaggever besluit om uw bericht te publiceren, krijgt uw bedrijf gratis ruimte – en meer geloofwaardigheid dan alleen het plaatsen van een advertentie.’

Cherry legt uit dat het in de huidige zakenwereld van cruciaal belang is om gezien te worden, een belangrijk element in elkbedrijfsplan.Ze deelt haar tien belangrijkste geheimen om ervoor te zorgen dat een persbericht wordt opgemerkt:

Uw persbericht moet klinken als nieuws, niet als een advertentie.U moet ervoor zorgen dat uw nieuws nieuwswaardig is, dus begin te denken als een verslaggever.

Stuur uw persbericht alleen naar de media over het onderwerp van uw persbericht.Stuur het persbericht niet zomaar naar elke verslaggever die u kunt vinden.

Houd uw persbericht één pagina lang.De waarheid is dat de meeste redacteuren alleen de kop en de eerste paar regels van uw persbericht lezen.

Uw koptekst, contactgegevens en publicatiedatum horen bovenaan uw persbericht te staan.

Gebruik korte zinnen en dubbele regelafstand.

Uw kop en eerste paar zinnen moeten de aandacht van de lezer trekken.Schrijf zoals de nieuwsorganisaties waarop u zich richt.

U moet een verhaal vertellen en uw bedrijf, product of service vermelden in de hoofdtekst van de release.

Controleer uw release vaak.Let op grammatica- en spelfouten.

Opvolging wordt niet alleen aanbevolen, maar is ook essentieel.Maar bel niet om de andere dag om te vragen of je vrijlating doorgaat.Bel een keer om te zien of er interesse is, maar zeur niet.

Blijf bij de feiten.Vertel de waarheid.Vermijd pluisjes, verfraaiingen en overdrijvingen.zet het wat zachter.

En een bonus:

gebruik actieve, niet passieve stem.Werkwoorden in de actieve vorm brengen uw persbericht tot leven.Door op deze manier te schrijven, bent u er zeker van dat uw persbericht wordt gelezen.

Je bent misschien geïnteresseerd in