1. Homepage
  2. Nieuws

3 redenen om gebruik te maken van de kracht van publiciteit

3 redenen om gebruik te maken van de kracht van publiciteit
0

Drie redenen om de kracht van publiciteit te benutten

Publiciteit is het verkrijgen van redactionele aandacht of functies voor uw bedrijf.Publiciteit is ervoor zorgen dat uw bedrijf in het nieuws komt.Voorbeelden van publiciteit zijn kranten- en tijdschriftartikelen, radio- en televisie-interviews en internetfora en nog veel meer.Dit zijn slechts enkele redenen waarom u zou moeten overwegen om uw bedrijf gebruik te laten maken van de kracht van publiciteit.

1.Effectief – Het is bewezen dat publiciteit 10 keer effectiever is dan traditionele reclame.Uw klanten geloven wat ze in de krant lezen of op het tv-nieuws zien, omdat mensen van nature geloven wat hen als nieuws wordt verteld.

2.Betaalbaar – Het verkrijgen van publiciteit kost slechts $ 0 dollar.Ondernemers kunnen een beetje tijd en verbeeldingskracht vervangen door geld of publiciteitsprofessionals inhuren, waarvan vele zeer betaalbare tarieven hebben in vergelijking met adverteren.

3.Geloofwaardigheid van derden – Door verslaggevers over uw bedrijf te laten schrijven in een nieuwsformaat, krijgt uw bedrijf geloofwaardigheid van derden die buitengewoon waardevol is.Iedereen kan zijn eigen bedrijf prijzen, maar als je gerespecteerde mensen in de media zover krijgt om het te doen, krijg je een soort geloofwaardigheid die met advertenties en geld gewoon niet te koop is.

Er zijn tal van andere redenen om publiciteit te gebruiken.De volgende keer dat u op zoek bent naar een nieuwe manier om uw bedrijf onder de aandacht te brengen, overweeg dan om gebruik te maken van de kracht van publiciteit.

Je bent misschien geïnteresseerd in