1. Hoofdpagina
  2. Nieuws

5 stappen om te profiteren van nieuwsfeeds

5 stappen om te profiteren van nieuwsfeeds
0

5 stappen om te profiteren van nieuwsfeeds

Als u naar nieuwsfeeds kijkt, denkt u misschien dat dit enkele van de meest complexe dingen zijn om in te stellen.Niets is verder van de waarheid verwijderd.Ze zijn eigenlijk supereenvoudig te maken als je het systeem eenmaal goed hebt ingesteld.

Je kunt het nieuwsfeedsysteem opsplitsen in een snel, goedkoop systeem dat je zelf kunt doenéén of meerdere keren.

Eerst beantwoord ik een paar van uw vragen over nieuwsfeeds.Daarna onthul ik de ‘geheime’ stappen voor het instellen en profiteren van een nieuwsfeed.

Veelgestelde vraag 1: wat is een nieuwsfeed?

Anieuwsfeed is een automatisch bijgewerkte lijst met het laatste nieuws over een bepaald onderwerp.De nieuwsfeed op mijn website gaat bijvoorbeeld over marketing voor kleine bedrijven.

Veelgestelde vraag 2: waarom heb ik er een nodig?

Anders danNieuwsfeeds zijn ook heel cool om op uw website te hebben, en zijn ook echt geweldige verkeersboosters.Ze maken uw website niet alleen aantrekkelijker voor de allerbelangrijkste webcrawlers die bekijken wat er op uw site staat, maar nieuwsfeeds inspireren bezoekers ook om terug te komen naar uw site voor vers nieuws.

De voordelen zijn dus tweeledig:

• nieuwe bezoekers en

• terugkerende bezoekers.

Houd er rekening mee dat u een aantal dingen moet doen om de voordelen van nieuwsfeeds te zien.

1.Kies een onderwerp dat interessant is voor uw publiek.Ik koos voor marketingnieuws voor kleine bedrijven.Voor u kan het het laatste nieuws zijn over een moeilijk probleem dat uw branche in zijn greep houdt.Het mooie hiervan is dat u geen antwoorden hoeft te geven, u hoeft alleen maar een forum te maken waar uw doelgroep toegang heeft tot informatie over een probleem.

2.Zoek je nieuwsfeed.Er zijn verschillende services die nieuwsfeeds met verschillende soorten informatie leveren.Mijn ervaring is dat u alleen nieuwsaggregators kunt vinden op basis van uw branche.

3.Plaats de feed op uw website.Hier stuitte ik aanvankelijk op problemen, maar een bevriende programmeur kwam met een redelijk betaalbare oplossing waarmee ik de nieuwsfeed gemakkelijk op uw website kon plaatsen.Het mooie is dat als u de feed eenmaal heeft ingesteld, u deze nooit meer hoeft aan te raken.

4.Maak uw site winstgevend.Overweeg om advertenties op dezelfde pagina te plaatsen als uw nieuwsfeed.Ongetwijfeld zal het regelmatig bijgewerkte nieuws een hit zijn bij uw publiek en naarmate meer mensen naar de site komen, zult u passieve winsten genereren.(Zeg dat vijf keer snel!)

5.Genereer verkeer naar uw site.Door de jaren heen heb ik ontdekt dat de beste manier om verkeer naar een site te leiden, is door artikelen te schrijven en te verspreiden.Het is als een schot in de roos voor kwaliteitsverkeer.

En dat is de ‘geheime’ formule om te profiteren van nieuwsfeeds.Echt, het is geen geheim.Het gaat erom te weten welke bronnen u moet gebruiken om de nieuwsfeed te laten werken voor zowel u als uw doelgroep.

Misschien bent u geïnteresseerd

Over de auteur

Laat een reactie achter