1. Homepage
  2. Cyberbeveiliging

6 VoIP-functies die mensen aantrekken

6 VoIP-functies die mensen aantrekken
0

6 Voip-functies die mensen aantrekken

VOIP is een geavanceerde technologie die de telefoonbedrijven en de mobiele bedrijven heeft overtroffen.De populariteit neemt enorm toe met een toename van de netwerkdekking.Het is een verbazingwekkende uitvinding gebleken die een nieuwe manier van telecommunicatie heeft gecreëerd door gebruik te maken van internet.VOIP is een afkorting van Voice Over Internet Protocol.

Opvallende kenmerken van VOIP

De VOIP-technologie heeft veel opvallende kenmerken die eengroot deel van de mensen naar zichzelf toe.

1 – Met de introductie van VOIP-technologie is bellen gemakkelijk en goedkoop geworden.U kunt eenvoudig lokaal, internationaal en internationaal bellen door een breedbandinternetverbinding te gebruiken, wat een snelle internetverbinding is.

2 – Een van de grote voordelen is de mogelijkheidvan het doorsturen van inkomende oproepen naar de VOIP-service en men kan gemakkelijk de details van inkomende oproepen opvragen vanaf elke computer met internet door het VOIP-systeem te gebruiken.

3 – Het is een netwerk dat u volgtwaar u ook heen gaat, u zult dus nooit een van uw belangrijke oproepen missen, zelfs niet als u de stad uit bent.

4 – Het heeft veel geholpen bij het verlagen van de kosten vanwege de lage beltarieven,de maandelijkse telefoonrekening is gedaald.Daarom is het instellen van VOIP economisch zeer voordelig.

5 – Er worden veel diensten met toegevoegde waarde aangeboden door de verschillende VOIP-serviceproviders.Er is bijvoorbeeld een voicemailfunctie, 3-wegconferentie, snelkiezen, doorschakelen, gelijktijdig overgaan, wisselgesprek, nummerherkenning, terugbellen, nummerherkenning blokkeren, anonieme oproepweigering, een interessante functie van niet storen, en laatstenummer bellen.Al deze services zijn grotendeels gratis in hun basisabonnement.

6 – Er is een mogelijkheid om uw VOIP-account online te beheren vanuit elke hoek van de wereld als er een beschikbaarheid is vaneen breedbandinternetverbinding.

Nadelen van VOIP-technologie

De duistere kant van het gebruik van VOIP-technologie heeft ertoe geleid dat de klant voor een dilemma staatof u voor VOIP-technologie moet gaan of niet.Het grote nadeel van VOIP is dat er door het gebruik van VOIP-technologie en sms een probleem kan worden opgespoord, omdat is gebleken dat het gebruik van deze technologie tot veel beveiligingsfouten kan leiden.

Experts werken aan het probleem van beveiligingsfouten, maar zijn nog niet tot resultaten gekomen.Daarom kan men niet volledig vertrouwen op het gebruik van VOIP-technologie.Op het gebied van beveiliging ondersteunt VOIP ook niet volledig hun versleuteling.Vanwege dit zwakke punt is het voor cyberaanvallers gemakkelijk geworden om het communicatiesysteem te belemmeren.

Hoe te bellen zonder VOIP

Hetis ook heel gemakkelijk om te bellen zonder VOIP-service te hebben door een adapter te gebruiken.Deze adapter wordt aangesloten op een gewone telefoon en op uw VOIP om de residentiële VOIP-telefoon te gebruiken die een VOIP-telefoon, vaste lijn of mobiele telefoon kan zijn.Deze adapter is zeer nuttig gebleken voor mensen die niet willen investeren in VOIP-service.

VoIP voor woningen

VoIP voor woningen

VoIP voor woningenis een soort software waarmee technologie op uw computer kan worden gedownload om met iedereen over de hele wereld te chatten.In dit communicatiesysteem lost de computer het doel van de telefoon op.Er is één specificatie voor het gebruik van een residentiële VOIP-service en dat is dat de persoon met wie u contact wilt opnemen, ook over de software met dezelfde technologie op zijn computer moet beschikken.

Daarom, na overweging van dezowel positieve als negatieve aspecten van de VOIP-technologie, moet u een passende en passende beslissing nemen om ervoor te kiezen of niet.

Je bent misschien geïnteresseerd in