1. Hoofdpagina
  2. Wetenschap

Een commentaar op scholen in Dallas

Een commentaar op scholen in Dallas
0

Een commentaar op scholen in Dallas

Als u overweegt naar een nieuwe stad of staat te verhuizen, is het belangrijk om zoveel mogelijk over de scholen te weten.Feiten zijn belangrijk, maar dat geldt ook voor de mening van kenners. Bewoners, nieuwe collega’s, onderzoekers, websites en journalisten zijn enkele van de bronnen die men zou kunnen raadplegen om een ​​duidelijk beeld te krijgen van het grote geheel.

Onderscheidingen in Dallas Schools

Dallas Schools hebben talloze prijzen gewonnen voor hun uitstekende onderwijs.IBM heeft verschillende Dallas Schools erkend als “voorbeeldig” of “erkend”.Deze erkenning is essentieel voor Dallas Public Schools.Het laat het grote publiek zien dat de scholen het juiste doen voor hun leerlingen.Het bevestigt aan de leraren en beheerders dat al hun harde werk zijn vruchten heeft afgeworpen.Voor de leerlingen is het een bewijs dat ze de klus hebben geklaard.

Lagere begroting in de Dallas Schools

Hoewel Dallas Schoolszijn geweldige leerinstellingen, ze doen dit met een aanzienlijk lager budget.Voor het schooljaar 2007-2008 zullen Dallas Schools met 14,7 miljoen dollar minder werken dan vorig jaar.Het district heeft op veel gebieden moeten bezuinigen om de lerarensalarissen en de uitgaven per leerling te verhogen, inderdaad de belangrijkste onderdelen van elk schoolsysteembudget.Hoewel geld niet alles oplost, helpt het zeker!

Kunsteducatie in de Dallas Schools

Er is een nieuwe Dallas Schools Arts Coalition opgerichtonlangs aangekondigd in februari 2007. De Wallace Foundation doneert $ 8 miljoen dollar om de doelstellingen van de coalitie te helpen financieren om meer kunst- en muziekleraren aan te nemen voor Dallas Schools, en om ervoor te zorgen dat alle leerlingen van Dallas Schools tegen 2009 45 minuten kunstonderwijs hebben.Biedt onderwijs in kunst (of het nu gaat om muziek, kunst, dans of drama) leerlingen een uitlaatklep voor hun emoties en een manier om zichzelf te uiten, door deel te nemen aan welke kunst dan ook, kunnen ze daadwerkelijk beter leren in andere, meer traditionele lessen.

Science Magnets in de Dallas Schools

Dallas Schools bieden veel magneetprogramma’s aan.Een daarvan is de School of Science and Engineering, dit jaar (2007) door Newsweek Magazine erkend als een van de beste middelbare scholen in de VS. Sterker nog, het behoort tot de top twee;de andere is de Gifted Magnet High School, ook lid van het Dallas Schools-systeem.In deze tijd is een sterke wetenschappelijke opleiding belangrijk, zo niet essentieel.We leren elke dag meer over het lichaam, de aarde en de ruimte.Als we dit werk willen voortzetten, moeten we er zeker van zijn dat we onze kinderen de best mogelijke wetenschappelijke opleiding geven. Dallas Schools hebben laten zien dat ze daarin geloven.

Misschien bent u geïnteresseerd

Over de auteur

Laat een reactie achter