1. Homepage
  2. Wetenschap

Academische studies in het buitenland breidt de mogelijkheden voor studeren in het buitenland in Barcelona uit

Academische studies in het buitenland breidt de mogelijkheden voor studeren in het buitenland in Barcelona uit
0

Academic Studies Abroad breidt de mogelijkheden voor studeren in het buitenland in Barcelona uit

Academic Studies Abroad, toonaangevend op het gebied van betaalbare studieprogramma’s in het buitenland, heeft een overeenkomst getekend met Griffith College Dublin omAmerikaanse studenten de mogelijkheid om rechtstreeks lessen te volgen bij Ierse studenten.

‘Tot nu toe waren er zeer weinig mogelijkheden voor Amerikaanse studenten om cursussen te volgen bij Ierse studenten in Dublin’, zegt programmamanager Chelsea Kaloupek. ‘Alleen deDe allerbeste studenten konden naar de twee belangrijkste openbare universiteiten in Dublin gaan en alle anderen konden samen met andere Amerikaanse studenten cursussen volgen aan programma’s die waren opgezet door Amerikaanse universiteiten.”

Griffith College Dublin wordt consequent gerangschikt als een van de beste particuliere hogescholen in Ierland en staat hoog aangeschreven vanwege de programma’s op het gebied van Business, Communicatie, Recht, Computerwetenschappen, Interieurontwerp, Architectuur en Hospitality Management.

Als onderdeel van hun overeenkomst kunnen Amerikaanse studenten met een puntengemiddelde van 2,5 of hoger een aanvraag indienen om een ​​semester of een volledig academisch jaar aan Griffith College Dublin te mogen doorbrengen.

Voor informatie: www.academicstudies.com of

Contact: info@academicstudies.com

Telefoon: (888) 845-4272

Je bent misschien geïnteresseerd in