1. Homepage
  2. Wetenschap

Geavanceerde militaire technologie in de vechtsporten

Geavanceerde militaire technologie in de vechtsporten
0

Geavanceerde militaire technologie in de vechtsporten

Martialarm-vechtsportensysteem

Martialarm-vechtsporten Kung Fu is een totaalcontrolesysteem met wetenschappelijke lichaamswapensmet onvoorwaardelijke werkbaarheid in zowel aanvallen als verdediging.Formula Fighting maakt een preventieve aanval en verdediging mogelijk – een veel sneller systeem van vechten dan de conventionele ‘reaction response’-verdediging.Correct toegepaste formulegevechten overstijgen de huidige vechtsporttechnologie en evolueren naar een krijgswetenschap om nieuwe normen te stellen.

# Het systeem omvat:

# Slimme foutconcepten en selectieve targeting

# Drukpunten en interne schokken

# Multifunctionele en militaire applicaties

# Broken Rhythm of plyometrische applicaties

# Chi-Sau en automatische reflexsystemen

# Stealth-wapens en classificaties

# Eenarmige gevechtsstrategieën

# Vuur-en-vergeet-formules

# Inertie doorbreken

# Leveringszones

# en meer

Martial Arts Modern Warfare

Vooral Chinese gevechtsmethoden staan ​​bekend om de grote verscheidenheid aan handtechnieken.De meeste Kung-Fu-stijlen gebruiken een breder scala aan hand-/armwapens (zoals klauwen, gutsen, handpalmen, backhands, stoten, rugvuisten, hamervuisten, onderarmen, ellebogen en schouderaanvallen) dan hun Japanse, Okinawaanse en Koreaanse tegenhangers.

Naast het werkelijke aantal gebruikte natuurlijke lichaamswapens is er ook een enorm scala aan verschillende toepassingen vanwege de regionale ontwikkeling van Kung Fu-stijlen en de verschillende benaderingen van harde of interne/externe stijlen.

In deze analogie worden de benen gebruikt als de zware artillerie van het lichaam, terwijl de handen de infanterie van het lichaam zijn.In een militaire ontmoeting is het gebruikelijk om eerst satelliettechnologie te gebruiken om de aanvals- en verdedigingscapaciteiten van de tegenstander te bekijken en vervolgens stealth-artillerie over lange afstanden te gebruiken om de vijand te verzachten en een bewegende dekking te bieden waarachter de infanterie kan oprukken om betwiste wapens te grijpen en vast te houden.gebied.Zonder de hulp van de artillerie zou de infanterie zware verliezen lijden.

Artillerie alleen kan echter geen territorium veroveren en vasthouden – een groot bombardement kan de vijand verdrijven.Zo is het ook met arm- en beentechnieken – we gebruiken vaak onze benen om de tegenstander zachter te maken en om ons in staat te stellen de kloof te overbruggen totdat we dichterbij kunnen komen en het gevecht kunnen beëindigen met hand-/armtechnieken en het juiste gebruik en de juiste coördinatie vanhand-/arm- en beentechnieken zijn vaak cruciaal voor succes/overleving.

We hanteren een combinatiebenadering waarbij hand-/beenaanvallen worden gebruikt vanuit verschillende aanvalshoeken en op verschillende doelniveaus.Het concept is om een ​​stroom van aanvallende technieken vanuit verschillende hoeken en op verschillende niveaus naar de doelzones van een tegenstander te laten bewegen, om hem/haar volledig te desoriënteren.We zijn van mening dat deze benadering tactisch superieur is aan het vertrouwen op een of twee zwaar toegewijde technieken.

Martialarm Scientific Training For Speed

#1.Begin van actie

a.U moet in een positieve afleveringszone beginnen, anders kan een negatieve zone uw lichaamsdelen verwonden of de beoogde actie tegenwerken en contraproductief worden.(1e bewegingswet van Newton)

b.Maak een traagheidsbreker, een beweging die je helpt de traagheid te overwinnen (weerstand tegen beweging als gevolg van zwaartekracht en wrijving).

#2.Midden in de actie (tweede wet van Newton)

a.Na de traagheidsbreker moet je de versnelling voortzetten met een Booster.(Zoals een hulpraket, een extra hulpmiddel, een tweede trap)

b.Alle lichaamsdelen, bijvoorbeeld armen en benen, moeten bij elke beweging, of het nu een stoot, blok of trap is, altijd eindigen in een gebogen elleboog- of kniebeweging om op elk moment een zeer snelle verandering in elke richting mogelijk te maken.

#3.Einde van actie

OPMERKING: ‘Einde’ van actie moet niet letterlijk worden opgevat, aangezien men de actie nooit echt mag stoppen totdat de klus is geklaard.Onze ‘eindactie’ moet worden geprogrammeerd in een onderbroken continuïteit alsof dit stadium nog steeds het middenstadium is.

Martialarm Martial Ontwikkeling van macht

De meeste Chinese stijlen gebruiken een ontspannen benadering van machtontwikkeling.We proberen te voorkomen dat onnodige spieren bij de techniek worden betrokken, om te voorkomen dat de drijvende krachten achter een bepaalde techniek worden geremd om hun werk te doen.In wezen is een rechte stoot een door de triceps aangedreven techniek en de Chinese stijl van stoten stelt de triceps in staat zijn werk te doen zonder de remming van een significante betrokkenheid van de biceps bij deze stoot.

De meeste andere technieken kunnen op een vergelijkbare manier worden bekekenmode – je hebt spieren die essentieel zijn voor de effectieve uitvoering van een techniek en spieren die dat niet zijn, of die zelfs contraproductief zijn als je die techniek gebruikt.Welke vechtsportstijl je ook beoefent, probeer onnodige spierbetrokkenheid te vermijden.

Veel Chinese stijlen gebruiken meer ‘follow-through’ in hun technieken en bereiken hun kracht door het hele lichaamsgewicht door een doel te drijvenstreek op snelheid.De belangrijkste zijn:

• Vuistaanvallen.(Zonnevuist, Drakenkop, Feniksoog en Luipaardpoot)

• Palm Strikes.(Tegels verbrijzelen, Yin/Yang, Wilgenblad en Orkaanpalm).

• Vingeraanvallen.(Vliegende vingers, Onsterfelijke die de weg wijst, Tweelingdraken, Tijgerklauw, Adelaarsklauw, Drakenklauw, Rattenklauw en Krabklauw).

• Vuistaanval op de rug.(Dit zijn eerder followthrough-versies dan de ‘snap’-versies).

• Bottom Fist Strike.(Iron Hammer komt overeen met de Japanse tettsui-techniek).

• Onderarmaanvallen.(Dit wordt gebruikt voor verpletterende, vegende slagen met grote kracht).

• Elleboogaanvallen.(Dit wordt over het algemeen op een zeer flexibele manier gebruikt met meerdere aanvallen).

• Schouderaanvallen.(Gebruikt voor close-in werk, vaak om een ​​tegenstander in stootbereik te duwen).

Zoals je kunt zien, ligt de nadruk in veel gevallen op het nauwkeurig gerichte gebruik van een gespecialiseerde handformatie.Het is niet genoeg om alleen maar uit te halen in de hoop op een effectieve aanval.In een ringsituatie kan de ‘bij twijfel uithalen’-tactiek je punten opleveren, maar op straat zal het niet effectief zijn, tenzij je het geluk hebt om een ​​vitaal punt te raken.Een precieze, chirurgische slag of trap in een van de vitale of zwakke doelen van je tegenstander is nodig en je combinaties moeten met dit in gedachten worden gestructureerd.

Technische prestaties van het Martialarm-systeem

1.Een revolutie teweeggebracht in het Martial Arts-denken en -ontwerp van “Formula Fighting” of “Martial Arts by Numbers” waarmee preventieve aanvallen mogelijk zijn – een veel sneller systeem dan de conventionele “Reactionary Response” om aan te vallen.

2.Ontwikkeling en baanbrekende Martial Science – een systeem waarmee beoefenaars van alle stijlen huidige technologieën kunnen evalueren en aanpassen om de efficiëntie te verbeteren en vergelijkingen mogelijk te maken met proof of technologies, concepten en technologieën.

3.De volgende technologieën ontwikkeld:

a.Zichtloze gevechten

b.Slimme wapensystemen

c.Stealth-wapensystemen

d.Fire-and-forget-systemen

e.Gebroken ritme-energie

f.Plyometrische toepassingen

g.UFO-bewegingen

h.Foutprogramma’s tegengaan

i.Fouten omzetten in aanval

j.Selectieve automatische targeting

De drie C’s – Vermogen – Controle – Vertrouwen

Zekerheid om de tegenstander in bedwang te houden door een enorme technologische voorsprong en een supersterk lichaam en geest.

1.Mogelijkheden – De huidige vechtsporttechnologieën zijn overstegen door totale controle in die zin dat het een krijgswetenschap is die is gebaseerd op feilloze concepten.

2.Controle – Biedt totale controle over de capaciteiten van de tegenstander, waardoor hij defensief impotent wordt.Multifunctionele toepassingen in het dagelijks leven en voor zelfverdediging.

3.Vertrouwen – De kleine, de ongecoördineerde, de gehandicapte en ook de beste en slimste zullen door deze training aan zelfvertrouwen winnen.

Martialarm Martial Science aanbiedingen

Val systemen aan die niet kunnen worden geblokkeerd.Een schild dat niet kan worden doorbroken.Lichaamsverharding, Formule-gevechten, Stealth- en UFO-wapens, waaronder de Nukes.Mindfreeze-technologie die de tegenstander uitschakelt.3C’s mogelijkheden en controle zorgen voor vertrouwen.

Martialarm Martial Science-concepten

1.Traditionele vechtsporten – Dierlijke stijlen of gebaseerd op kata en ritueel.

2.Acclectische vechtsporten – Verzameling van wat voor het individu werkt in een nieuwe stijl.

3.Designer Martial Arts – Alleen het bruikbare van bewuste geest, wetenschappelijk en herhaalbaar.

De Martialarm Combat Training Partner

In een vechtsportcarrière kun je af en toe merken dat je geen school hebt om naar toe te gaan ofniemand om mee te trainen en dus werd uit noodzaak de martialarm solo-trainingspartner geboren.De Martialarm is een Martial Arts-trainingsmachine die wordt gebruikt om de toegangs- en trapvaardigheden van elk vechtsportsysteem te ontwikkelen.Het is ontworpen om alle technieken daadwerkelijk te testen, zodat je beter in staat bent om de handen en armen van je tegenstander te vangen en te beheersen.Dit kan doordat de Martialarm beweegt en reageert als een echte tegenstander.De krijgsarm beweegt en draait omhoog, omlaag, naar links en naar rechts, net zoals een echte tegenstander dat zou doen – hij kan dus naar voren springen en terugslaan!

Je bent misschien geïnteresseerd in