1. Homepage
  2. Onderwijs

De staat van permanente educatie bevorderen

De staat van permanente educatie bevorderen
0

De staat van permanente educatie bevorderen

Studenten die hun opleiding willen voortzetten, hebben nu een gemakkelijke, veilige manier om hun ideale programma te vinden.

Twee toonaangevende onderwijsorganisaties pleiten voor hun branche door een gratis, informatieve website te maken van regionaal erkende aanbieders van voortgezet onderwijs.

De site-UCEAdirectory.org- wasgemaakt door de University Continuing Education Association (UCEA) en Educational Directories Unlimited, Inc. (EDU) om studenten toegang te bieden tot een betrouwbaar aanbod van associate-, baccalaureaat-, graduate- en certificaatprogramma’s, zowel op de campus als online.

“De missie van de site is om studenten te helpen hun carrière verder te ontwikkelen en hun potentieel te vergroten, en om het aantal inschrijvingen voor permanente educatieprogramma’s te vergroten,” zegt Roger Whitaker, UCEA-president en decaan van het Collegevan professionele studies aan de George Washington University.

Het doel is om het vaak moeizame proces van het vinden van de juiste opleiding met de juiste graad te vergemakkelijken door essentiële informatie aan te bieden over scholen die het hoogste accreditatieniveau hebben behaald.Studenten kunnen zoeken op opleidingsniveau, vorm, onderwerp en eventueel postcode.De site biedt ook studieadvies.

“We weten hoe stressvol het kan zijn om een ​​school te vinden die het beste onderwijs biedt met de meeste financiële mogelijkheden”, zegt Lori Faunce, sitemanager.”We hebben deze site gemaakt in de hoop dit proces voor alle studenten te vergemakkelijken.”

UCEA, opgericht in 1915, promoot uitmuntendheid in voortgezet hoger onderwijs en werkt aan het vergroten van het bewustzijn van debelang van een leven lang leren.Aangesloten instellingen, waaronder openbare en particuliere geaccrediteerde hogescholen en universiteiten en non-profitorganisaties met een aanzienlijke inzet voor hoger onderwijs, zetten zich in om kansen te bieden aan de groeiende populatie van niet-traditionele studenten die continu willen leren.Gebruikers hebben gratis toegang tot de site en de bijbehorende database.

Het vinden van de juiste school is wellicht gemakkelijker met de bronnen op een nieuwe, gratis site.

Je bent misschien geïnteresseerd in