1. Homepage
  2. Wetenschap

Een overzicht van de prestigieuze Yale School of Nursing

Een overzicht van de prestigieuze Yale School of Nursing
0

Een overzicht van de prestigieuze Yale School of Nursing

De Yale School of Nursing wordt alom erkend als instelling voor verpleegkundig onderwijs, onderzoek en praktijk en behoort tot de top tien van besteGraduate Schools of Nursing in Amerika.De prestigieuze Yale School of Nursing werd in 1923 opgericht aan de Yale University in New Haven, Connecticut.

Yale School of Nursing heeft een Master of Science in Nursing-programma met verschillende specialiteiten, waaronder nurse practitioner,verpleegkundige verloskundige en klinisch verpleegkundig specialist.

Dit programma kan worden voltooid met een parttime inschrijving, wat meestal drie tot vier jaar studie is of een tweejarige fulltime inschrijving.

Daarnaast biedt de school ook een Doctor of Nursing Science-programma aan.Yale School of Nursing heeft een uitstekend onderzoeksprogramma op het gebied van beheer van gezondheid en ziekte, evenals levering van gezondheidsdiensten en beleid.

Studenten met een eerder bachelordiploma niet op het gebied van verpleegkundekan zich inschrijven voor het programma Graduate Entry Prespecialty in Nursing of GEPN, een driejarig voltijds programma.Yale School of Nursing biedt geen bacheloropleiding verpleegkunde aan.

Als je geïnteresseerd bent in een opleiding aan de Yale School of Nursing, maar je weet niet zeker welke specifieke studie je moet volgen, kun jeDe medewerkers van Student Recruitment and Placement zijn bereid om u persoonlijk te ontmoeten of telefonisch met u te praten om u te adviseren over de gevarieerde programma’s die de school aanbiedt.

Als u klaar bent om te makeneen aanvraag indienen, kunt u dit online doen via de Yale School of Nursing-website, waar u ook een aanvraagformulier kunt downloaden en afdrukken.Op de site staan ​​ook de specifieke toelatingseisen en deadlines voor elk verpleegprogramma.

Sommige van de documenten die je mogelijk bij je aanvraag moet overleggen, zijn transcripties van elke hogeschool of universiteit die je hebtbijgewoond, drie aanbevelings- of referentiebrieven, testscores en toelatingsessays.Kandidaten die Engels niet als moedertaal hebben, moeten de toets Engels als vreemde taal of TOEFL afleggen.

Yale School of Nursing accepteert studenten uit het buitenland.Internationale studenten doorlopen dezelfde toelatingsprocedures als studenten in de Verenigde Staten.Als vereiste moeten alle aanvragers de algemene test van de Graduate Record-examens afleggen en hun scores indienen bij hun voltooide aanvragen.Aanvragers moeten een reeks examens afleggen en aan alle noodzakelijke documentvereisten voldoen om toegelaten te worden.Er moet snel actie worden ondernomen om ervoor te zorgen dat u zich aanmelddeadlines houdt.

Yale School of Nursing staat open voor elke gekwalificeerde student, ongeacht zijn of haar financiële status.De school verleent financiële steun aan zowel Amerikaanse als internationale studenten door middel van beurzen, beurzen en leningen.

Je bent misschien geïnteresseerd in