1. Homepage
  2. Nieuws

Anchorage-kranten

Anchorage-kranten
0

Anchorage Kranten

Anchorage heeft veel kranten.De meeste kranten in Anchorage hebben websites op internet.Hieronder vindt u de belangrijkste Anchorage-kranten en de bijbehorende websites.

The Anchorage Press (www.anchoragepress.com)

The Anchorage Press is een wekelijkse krant over kunst, recreatie, entertainment en metro.De Anchorage Press werd in 1992 opgericht als de “Anchorage Bypass”.Het werd later omgedoopt tot The Anchorage Press in 1994. The Anchorage Press is een van de beste Anchorage-kranten en wordt door heel Anchorage verspreid.De online versie van The Anchorage Press wordt wekelijks gesynchroniseerd met de gedrukte versie bijgewerkt.De online serviceafdeling van The Anchorage Press biedt professioneel webontwerp en -ontwikkeling voor bedrijven in Anchorage.

Anchorage Daily News (www.adn.com)

The Anchorage Daily News werd voor het eerst verspreid op de13 januari 1946 als “Anchorage News”, maar werd al snel een middagdagblad in mei 1948 en begon al snel een zondagskrant te verspreiden op 13 juni 1965. Anchorage Daily News begon toen met publiceren als een ochtendkrant op 13 april 1965. DeAnchorage Daily News is een van de toonaangevende en meest gelezen Anchorage-kranten.The Daily News won de meest begeerde ‘Pulitzer Prize’-prijs niet één maar twee keer in 1976 en 1989. De online versie van Anchorage Daily News wordt dagelijks bijgewerkt.

The Alaska Star (www.alaskastar.com)

De Alaska Star is een wekelijkse krant in Anchorage.De online versie van The Alaska Star is heel eenvoudig en bevat niet veel advertenties.De Alaska Star wordt door heel Alaska verspreid en is gebaseerd op Anchorage.

Alaska Journal of Commerce (www.alaskajournal.com)

Alaska Journal of Commerce is een wekelijkse zakenkrant in Anchorage.De Alaska Journal of Commerce-versie die op internet staat, wordt regelmatig wekelijks bijgewerkt.De artikelen zijn gecategoriseerd zodat de lezers gemakkelijk kunnen vinden en lezen waarnaar ze op zoek zijn.

The Petroleum News (www.pertroleumnews.com)

The Petroleum News is een wekelijkse krant gebaseerd opankerplaats.The Petroleum News is de enige olie- en gaskrant in Alaska.Bijna overal in hun artikelen staat nieuws en informatie over Alaska en enkele artikelen over Canada.Alle artikelen op The Petroleum News gaan over belangrijke verhalen en informatie over de olie- en gasindustrie.

Northern Light (www.thenorthernlight.org)

Northern Light is een zelfbestuurde krant vande Universiteit van Alaska Anchorage.The Northern Light is een krant in Anchorage die wordt uitgegeven door de studenten van de University of Alaska Anchorage.Het verschijnt wekelijks tijdens het schooljaar en twee keer per maand tijdens de zomertijd.Van alle Anchorage-kranten is Northern Light de enige krant die uitsluitend door studenten wordt beheerd en heeft elk lente- en herfstsemester meer dan vijfduizend exemplaren gepubliceerd en meer dan tweeduizend exemplaren tijdens de zomerperiode.Het verspreidt gebeurtenissen en kwesties met betrekking tot het leven van de studenten van de University of Alaska Anchorage.

Je bent misschien geïnteresseerd in