1. Homepage
  2. Wetenschap

Andropauze mysterie

Andropauze mysterie
0

Andropauze Mysterie

Wanneer een man de leeftijd van veertig jaar bereikt, begint hij het ongemakkelijke gevoel van verwarring, gespleten persoonlijkheid en stress te ervaren.Hij heeft de neiging zowel zijn gevoel voor doel als zijn vroegere zelf te verliezen.Hij verlangt naar een nieuwe orde van zaken, meer ondernemingen en loopt uit de hand.

In de zoektocht om deze crisis te begrijpen, wordt een reeks onderzoeken uitgevoerd.Zelfs de medische wetenschap besteedt tijd aan het formuleren van mogelijke formules om de remedie voor de symptomen ervan te vinden.Er zijn crèmes, pellets, pillen en zelfs operaties waarvan wordt aangenomen dat ze de crisis kunnen oplossen.

Maar wat ligt werkelijk aan de basis van deze hachelijke situatie?Dr. Robert S. Tan heeft zijn boek over het Andropauze-mysterie samengesteld: het ontrafelen van de waarheden over de mannelijke menopauze in zijn streven om de omstandigheden te verklaren en waarom deze bij een man overkomen.

Volgens Dr.Robert Tan, de menopauze of de daling van de hormonale niveaus komt voor bij zowel mannen als vrouwen.Voor mannen wordt zo’n overgangsperiode andropauze genoemd.Meestal begint de periode rond het veertigste levensjaar, wanneer de leeftijd normaal gesproken bij bijna iedereen interne problemen veroorzaakt.Vervolgens hadden interne veranderingen uiterlijke manifestaties in termen van sociale, carrière- en gezinsinteracties.

Verder voegde dr. Robert Tan eraan toe dat naarmate de man de leeftijd van 50-70 jaar bereikt, de symptomenzichtbaarder en geprovoceerder worden.Symptomen zoals een afname van de niveaus van mannelijkheid en energie, die gepaard gaan met gemakkelijk uitgeput raken, snelle stemmingswisselingen en hartkloppingen, verschijnen.De meeste mannen melden hun erectiestoornissen als de meest opvallende gebeurtenis tijdens de andropauze.Daarnaast klaagden de patiënten van Dr. Tan ook dat ze nerveus, prikkelbaar en depressief waren.

Hartkloppingen zijn het gevolg van de daling van het testosteronniveau, veroorzaakt door een overreactie van het autonome systeem.Opgemerkt moet worden dat dit normaal is voor mannen die aan andropauze lijden.

Voorheen actieve mannen die zich vroeger op hun carrière en het vergroten van hun macht concentreerden, worden plotseling een hechte band met familie en vrienden.Er zijn er echter die er de voorkeur aan geven een nieuwe levensstijl te vinden die hen zal afwenden van de verwarring en depressie van de andropauzeperiode.

De medische wetenschap heeft remedies ontwikkeld om deze te verlichtensymptomen.Het probleem is dat de meeste mannen zich niet onderwerpen aan een bezoek aan een arts, zelfs niet om gezondheidsredenen.De reden is dat het hun mannelijke trots raakt om als kwetsbaar of afhankelijk te worden beschouwd.Voor de meeste vrouwen wordt dit een uitdaging.

Een manier om mannen ervan te overtuigen naar de dokter te gaan, is door hem te vergezellen naar een getrainde en begripvolle deskundige.Door samen te gaan kan de arts de benodigde informatie volledig uit het koppel halen.Er zullen echter ook momenten zijn waarop het interview onafhankelijk wordt gehouden om de remmingen weg te nemen.

Als onderdeel van het klinische onderzoek worden de volgende zaken gecontroleerd op andropauzebasis:haaruitval, krimp van de testikels, afname van het libido en de zin in seks, erectiestoornissen, uitputting, depressie, afname van spierkracht, oligospermie en afname van de botdichtheid.

Sinds de andropauze-faseOmdat dit onder mannen erg stressvol kan zijn, is het raadzaam dat vrouwen meer begrip en steun krijgen.Mannen in de andropauze moeten worden aangemoedigd om zichzelf te organiseren, hun alcohol- en sigarettenconsumptie onder controle te houden, te ontspannen, gezond voedsel te eten en te sporten.

Andropauze is een andere diepgaande reis waarvoor positieve betrokkenheid nodig isvan de familie.Niet alleen mannen zullen de strijd aangaan, maar iedereen die van hem houdt.

Je bent misschien geïnteresseerd in