1. Homepage
  2. Wetenschap

Artikel 7 Dit is een kwestie van leven of dood

Artikel 7 Dit is een kwestie van leven of dood
0

Artikel 7 Dit is een kwestie van leven of dood

Kanker n.Een kwaadaardige tumor die gezond weefsel binnendringt en zich verspreidt naar andere gebieden;de ziekte gekenmerkt door dergelijke tumoren.

BINNENVALLEN?ZIEKTE?Waar en wanneer is al deze invasie en ziekte begonnen?

MENSEN, je kunt niet de hele week 3 liter frisdrank consumeren en fastfood eten en verwachten dat je geen ziekte krijgt.
}

MENSEN, je kunt geen fruit en groenten en al het voedsel in de voedselpiramide van USDA eten en verwachten dat je geen ziekte krijgt.

Ho!Hou vol.Hé, wacht even. Ik probeer goed te eten en goed te leven. Hoe bedoel je, ik kan nog steeds een ziekte krijgen.

In de dagen van Adam en Eva was datjuist.De voedselketen en water en lucht waren zuiver.Maar tegenwoordig is ons fruit, onze groenten, ons vlees, ons water en onze lucht zo vervuild. Kom op, doe niet zo verbaasd, je hebt dit allemaal al eerder uit vele bronnen gehoord.

OK,je hebt gelijk, maar wat moeten we doen?Wat is de oplossing???

De feiten zijn duidelijk en het bewijs is er!!Bijna alle ziekten zijn te voorkomen.Nogmaals, ik herhaal: bijna alle ziekten zijn te voorkomen.

Voeding is een zeer recente wetenschap;de studie van voedsel en de effecten ervan op het lichaam is echter zo oud als de studie van de geneeskunde.Vóór de 20e eeuw was het voedsel van de mens ook zijn medicijn: kruiden en planten.

Hippocrates, ‘de vader van de geneeskunde’ genoemd, geloofde dat het minste medicijn het beste medicijn was.Zijn motto was ‘Doe geen kwaad’

Thomas Edison, herinner je je deze man nog?Hij was geen dummy;hij was zo briljant als een gloeilamp.Hij verklaarde: “De doktoren van de toekomst zullen geen medicijnen geven, maar voeding toepassen”.

Wow!!Dubbel WoW!!Zijn wij Amerikanen, het rijkste land op deze planeet, zo ver gegaan in de tegenovergestelde richting van deze manier van denken!

Het zit allemaal in het denkproces;wij als samenleving willen geen beperkingen op wat we eten en hoe we ervoor kiezen te leven.Als we vandaag een ziekte krijgen, geef me dan gewoon een pil om het te laten verdwijnen.Als dat niet werkt, knip of brand het dan uit me, vraag me gewoon niet om de manier waarop ik graag leef te veranderen.Wauw, dit was ik nog niet zo lang geleden.

Mensen, de weg naar een overvloedig en gezond leven is geen rocket science.De antwoorden liggen al die tijd voor ons.Zoek iemand die u kunt vertrouwen en die gespecialiseerd is in voeding en die u kan leren hoe u uw lichaamssymptomen kunt lezen (wat uw lichaam mogelijk op voedingsgebied mist) en die u kan helpen het leven weer in uw lichaam te brengen.Dit is een kwestie van leven of dood.

Ted Salonica

www.abundanthealthyliving.com

Je bent misschien geïnteresseerd in