1. Homepage
  2. Technologie

Assetware is toonaangevende beheersoftware

Assetware is toonaangevende beheersoftware
0

Assetware is toonaangevende beheersoftware

Assetware is beheersoftware voor kapitaal, inventaris en IT-activa.Assetware Technology is de toonaangevende leverancier van Assetware Manager.Assetware Manager omvat alle aspecten van financiële en fysieke controle over al uw vaste activa.

Assetware Manager is een schaalbare oplossing voor organisaties in de particuliere en publieke sector.Assetware Manager wordt overal in het VK en Europa gebruikt, evenals in andere delen van de wereld.Met Assetware Manager hebt u de controle over het organiseren van de activa van uw bedrijf om de waarde te maximaliseren.

Met Assetware Manager kunt u wettelijke openbaarmakingen, toevoegingen, vervreemdingen, overdrachten, journaalposten en afschrijvingen doenprognoses.

Met Assetware Manager kunnen gebruikers voornamelijk hun bestaande spreadsheets verlaten zonder de flexibiliteit te verliezen die daarbij hoort.Met Assetware Manager kunnen klanten ook transacties monitoren, waardoor uw accountants en managers gemakkelijk veranderingen of bewegingen kunnen voorspellen.De interface van Assetware Manager is zo ontwikkeld dat deze een gebruiksvriendelijke interface heeft.

Niet alleen wegen de functies van Assetware Manager zwaarder dan die van zijn concurrenten;Assetware Manager kan ook waarde toevoegen aan uw bedrijf.De manier waarop dit werkt, is via functies zoals rapporten.Deze rapporten identificeren niet-gebruikte bedrijfsmiddelen die kunnen worden verwijderd of opnieuw kunnen worden ingezet, wat betekent dat u ‘dood kapitaal’ elimineert, wat uw bedrijf geld bespaart.

Assetware Manager houdt bedrijfsmiddelen bij voor IT en boekhoudingdoeleinden.Assetware Technology biedt haar klanten hoogwaardige producten, technische expertise en professionele services.

Door Assetware Technology te gebruiken, krijgt u hulp om weloverwogen beslissingen te nemen over hoe u uw bedrijf vooruit kunt helpen.Assetware Technology is ontworpen voor zowel middelgrote tot grote bedrijven als multinationals.Het biedt u installatie op maat en ingebouwde flexibiliteit die past bij uw bedrijf en processen.

Assetware Technology, opgericht in 1987, is de marktleider op het gebied van activabeheer, met Assetware Manager als het belangrijkste programma voor oplossingen.Assetware Manager beheert al uw vereisten voor activarapportage en is gekoppeld aan uw bestaande spreadsheet-applicatie.

De software is ontwikkeld en verbeterd op basis van feedback van klanten, wat betekent dat alle gewenste functies zijngeïntegreerd terwijl de gebruikersinterface eenvoudig en gebruiksvriendelijk blijft.

Het programma kan nu worden geïntegreerd met Opera en Sage Line 100, evenals met Pegasus, SAP, AccPac, Dataflow en vele andere op maat gemaaktesystemen.

Effectief activabeheer betekent weten:

• wat u heeft

• waar het is

• waar het voor wordt gebruikt

• hoeveel het waard is

• wat het je kost

Assetware-technologie is zeer aanpasbaar voor individueel of wereldwijd gebruik.Assetware Technology kan worden geconfigureerd om de volledige levenscyclus van de bedrijfsmiddelen van een organisatie te beheren.

Assetware Technology-producten worden geleverd met een toolkit die integratie met bestaande financiële systemen biedt en een financieel overzichtsraster weergeeft datgeeft factuurwaarden, afschrijvingskosten en herwaarderingen van het activum weer.

Met Assetware Technology kunt u meerdere facturen (kapitaal of onkosten) opslaan voor één activum.Assetware Technology-producten bieden u betrouwbare boekhoudsoftware die toonaangevend is in de wereld.Als u nieuwe boekhoudsoftware nodig heeft, hoeft u niet verder te zoeken dan Assetware Technology.

Je bent misschien geïnteresseerd in