1. Hoofdpagina
  2. Nieuws

Baton Rouge-advocaat

Baton Rouge-advocaat
0

Baton Rouge Advocate

Er zijn verschillende nieuwspublicaties in Baton Rouge.De advocaat van Baton Rouge is echter de grootste in de stad.De Baton Rouge Advocate wordt in het Engels gepresenteerd in broadsheet-indeling en levert dagelijks snel en betrouwbaar nieuws.

Baton Rouge Advocate dateert uit 1842 en heeft de Democratic Advocate als oudste voorouder.De oude versie was een pro-democratisch, anti-Whig tijdschrift.The Whig was een politieke partij in de Verenigde Staten die bestond tussen 1832 en 1856 en werd opgericht om tegen het beleid van de Democratische Partij en de toenmalige president Andrew Jackson in te gaan.

The Baton Rouge Advocate onderging talloze veranderingen, totdat het uiteindelijk werd overgenomen door het bedrijf dat eigendom was van Charles Manship, de Capital City Press, als The State Times in 1909. De krant richtte zich toen op het lokale nieuws.Rond 1925 legde Manship echter evenveel nadruk op het nationale nieuws door ‘Advocate’-edities te publiceren als bij The State Times.Hierdoor werden de Manships een van de meest invloedrijke krachten in de stad, aangezien ze eigenaar blijven van mediakanalen, waaronder de Capital City Press.

The State Times diende Baton Rouge als middagnieuwspublicatie voorenkele jaren tot oktober 1991, toen de publicatie stopte.Vanaf dat moment was de Baton Rouge Advocate het enige overblijfsel van de krant uit 1842.

De Baton Rouge Advocate stond erom bekend vast te houden aan redactionele vrijheid, vooral in de tijd van Huey Long.Momenteel blijft het vasthouden aan zijn traditie.Dit weerhoudt het er echter niet van om een ​​standpunt in te nemen en politieke steun te verlenen.

Beschouwd als de belangrijkste krant van de stad, bestaat de Baton Rouge Advocate van maandag tot en met vrijdag uit de Morning Advocate., en zijn weekendedities genaamd de Saturday Advocate en de Sunday Advocate.

De Baton Rouge Advocate heeft naar verluidt een oplage van ongeveer 100.000 per dag en een oplage van ongeveer 125.000 voor zijnSunday Advocate in het jaar 2004. Baton Rouge Advocate, bekend als de ‘onafhankelijke stem van Zuid-Louisiana’, blijft een echte nieuwsdrager.

Op dit moment omvat de Baton Rouge Advocate de lokale-geschreven standpunten, columns en artikelen, evenals nieuws over de nieuwsdiensten over Louisiana en Mississippi.The Advocate biedt lezers uitgebreide lokale, staats- en nationale nieuwsdiensten van maandag tot en met vrijdag, en net als de Saturday Advocate en de Sunday Advocate ook in het weekend.

Veel van de geweldige dingen komenvan klein begin.Het gaat niet zozeer om waarmee je begon, maar om wat je bent geworden.Dat heeft de advocaat bewezen.

Misschien bent u geïnteresseerd

Over de auteur

Laat een reactie achter