1. Homepage
  2. Nieuws

Baton Rouge-bedrijfsrapport

Baton Rouge-bedrijfsrapport
0

Baton Rouge Business Report

De Baton Rouge Business Report-website – www.businessreport.com, bevat nieuwsartikelen over verschillende zakelijke gebieden en onderwerpen van Baton Rouge.Hier vindt u nieuws over technologie, financiën, gezondheidszorg, industrie, economische ontwikkeling, detailhandel, restaurants, overheid, werkplek, opinie en nog veel meer.

Baton Rouge Business Report zorgt voor een carrièrecentraal op de website.Het wordt mogelijk gemaakt door CareerBuilder.com en stelt iemand in staat om vacatures te vinden.Hulpmiddelen voor het schrijven van cv’s en tips voor het zoeken naar een baan zijn hier beschikbaar.Op deze webpagina kunnen werkgevers ook vacatures plaatsen en sollicitaties ontvangen van mensen uit Baton Rouge.

Op de Baton Rouge Business Report-website kan men zich aanmelden voor een nieuwsbrief.Beschikbaar zijn dagelijkse rapporten die elke weekdag worden vrijgegeven over de laatste updates over de gebeurtenissen in het gebied.Daarnaast is er het vastgoedweekblad dat op dinsdag verschijnt, met daarin nieuws over commercieel vastgoed.Voor vragen kunt u een e-mail sturen naar tboone@businessreport.com.

Een andere website is www.Daily-Report.com die elke ochtend vers nieuws biedt.De drive voor deze website in de toekomst zal dan zijn voor meer gemeenschapsnieuws en updates.Het publiek van deze website bestaat meestal uit studenten en leidinggevenden die dagelijks op de hoogte willen blijven van actuele gebeurtenissen.

Zowel Daily-Report.com als BusinessReport.com worden beheerd door Louisiana Business Incorporated.Deze rapporten bieden waardevolle informatie voor de mensen van Baton Rouge en voor bedrijven die in het gebied actief zijn.Verschillende onderwerpen en nieuwscategorieën zorgen ervoor dat men goed op de hoogte is van het actuele nieuws hierover, en zullen vervolgens nuttig zijn voor de betrokkenen.

Via de Baton Rouge Business Report-website heeft men toegang totnaar de problemen uit het verleden.Men zal zeker kunnen terugkijken op belangrijk nieuws dat voor hem van belang is.Men kan zich abonneren op gedrukte publicatie via de website, maar ook op verlenging van abonnementen.Voor vragen over abonnementen kunt u een e-mail sturen naar mguitreau@businessreport.com.

U kunt contact opnemen met de medewerkers van Baton Rouge Business Report op 225-928-1700 en op faxnummer 225-923-3448.Geautomatiseerd telefoonsysteem kan worden gekozen op 225-928-8899.U kunt contact opnemen met de redactie via 928-8899 lokaal 141. U kunt ook een e-mail sturen naar de hoofdredacteur van Business Report, Kathleen Hastings, op khastings@businessreport.com.Als u een nieuwstip wilt geven, stuur dan een e-mail naar editors@businessreport.com.Zorgen of vragen over advertenties kunnen per e-mail worden gecommuniceerd op rdixon@businessreport.com.

Het Baton Rouge Business Report bevat belangrijke informatie over alle facetten van de activiteiten van de gemeenschap, die uiteindelijk van invloed zijn op deeconomie.De lokale gemeenschap kan zo beter begrijpen wat er om hen heen gebeurt dat hen direct of indirect raakt.

Je bent misschien geïnteresseerd in