1. Homepage
  2. Nieuws

Baton Rouge-kranten: waarheidsgetrouwe informatie publiceren

Baton Rouge-kranten: waarheidsgetrouwe informatie publiceren
0

Baton Rouge-kranten: waarheidsgetrouwe informatie publiceren

Baton Rouge heeft een aantal publicaties die worden verspreid, waarin de lokale bevolking op de hoogte wordt gehouden van alles over de stad – en overhet landelijke nieuws en gebeurtenissen.Nieuws, speciale evenementen, sport, amusement, opinierubrieken en nog veel meer maken deel uit van de release van dergelijke Baton Rouge-kranten.

Misschien was het oudste begin van de huidige kranten in het gebied de’Democratische Advocaat’-kranten.Het begon in 1842 en had een reeks transformaties ondergaan – totdat het uiteindelijk in 1909 ‘The State Times’ werd genoemd door de Capital City Press, eigendom van Charles Manship.Deze krant concentreerde zich vervolgens op lokaal nieuws.Rond 1925 verschenen de ‘Advocate’-edities als aanvulling op ‘The State Times’, maar concentreerden zich op het nationale nieuws en evenementen.

‘The State Times’ stopte echter met publiceren rondde maand oktober in 1991. Hierdoor bleef ‘The Advocate’ over voor de Capital City Press, die beide Baton Rouge-kranten publiceerde.

De belangrijkste krant hier was ‘The Advocate’.Het wordt dagelijks uitgebracht van maandag tot en met vrijdag als de ‘Morning Advocate’ en in het weekend als ‘Saturday Advocate’ en ‘Sunday Advocate’.Om zijn sterke aanhang te bewijzen, had het een dagelijkse oplage van ongeveer honderdduizend, en een paar duizend meer voor Sunday Advocate alleen al in het jaar 2004.

‘The Advocate’, zoalsin vergelijking met andere Baton Rouge-kranten, wordt beschouwd als echt de “Independent Voice of South Louisiana”.Het heeft altijd sterk gestaan ​​​​voor zijn redactionele onafhankelijkheid en neemt een hard standpunt in over kwesties, afhankelijk van de gepresenteerde verdiensten.Dit heeft ertoe geleid dat lezers loyale consumenten van de krant zijn geworden.

Een van de oudste van de vroege Baton Rouge-kranten is The Weekly Press.Ze hebben het ook online op www.theweeklypress.com.Deze bevindt zich in North Baton Rouge en is begonnen sinds 1974. Dit wordt beschouwd als een van de meest populaire van alle minderheidskranten in Baton Rouge die in omloop zijn.De Weekly pers verschijnt eenmaal per week op meer dan 150 verdeelpunten.Deze krant is een favoriet voor lokaal nieuws in de buurt en voor wat reclame-informatie.U kunt contact met hen opnemen via Theweeklypress@yahoo.com of via thewpres@bellsouth.net.

Betrouwbare publicaties van Baton Rouge-kranten bieden waardevolle informatie en nieuws over actuele gebeurtenissen, zowel lokaal alsnationaal.Het hebben van dergelijke kranten die kunnen vertrouwen op nauwkeurige en eerlijke informatie zal zeker goed zijn voor de lokale gemeenschap.Lichtere onderwerpen over sport en amusement uit deze Baton Rouge-kranten zorgen ook voor enige verlichting van de ernst van het dagelijks leven.

Kranten met het volledige pakket bieden alle belangrijke informatie die u nodig heeftanders uit verschillende bronnen zou zijn gekomen – en met nauwkeurige gepubliceerde informatie weet u zeker dat de waarheid is gezegd.De mensen goed op de hoogte houden van waarheidsgetrouwe zaken die hen direct en indirect aangaan, zal een effect hebben op hoe zij hun mening zullen vormen over maatschappelijke en politieke kwesties.

Je bent misschien geïnteresseerd in