1. Homepage
  2. Nieuws

Baton Rouge Sports Radio: updates via de ether

Baton Rouge Sports Radio: updates via de ether
0

Baton Rouge Sports Radio: updates via de ether

Als je nieuws over actuele sportupdates kunt ontvangen, zou de dag van een enthousiaste sportfan zeker compleet zijn.Als u een loyale supporter bent van uw lokale sportteams van Baton Rouge, dan zult u blij zijn om te horen wat er op dit moment met hen gebeurt.Met Baton Rouge Sports Radio hoor je dit allemaal via de ether. Op deze manier mis je nooit iets belangrijks in de sportwereld.

WWL – AM870 is een station op de Baton Rouge Sports Radio.NBA, NCAA, voetbal en golf – of het nu gaat om professionele of amateursportupdates, WWL geeft je alle updates die je nodig hebt.Hun website is www.wwl.com, en hun programma-inbelnummer is 504-260-1870 en 866-889-0870.

Er is ook de LSU Baton Rouge Sports RadioNetwerk op WDGL-FM – ‘The Eagle 98.1′, dat nu rond zijn 18e jaar sportradio-uitzendingen op de universiteit is.Nieuwsupdates over voetbal, honkbal, softbal en basketbal worden geleverd via de radio.In hun radioprogramma’s hebben ze The Les Miles Show, Tiger One en LSU Sunday Night Live!- allemaal tot groot luisterplezier van de sportfanaten van Baton Rouge.

Baton Rouge Sports Radio heeft ook de 1150 WJBO-zender.Het biedt niet alleen sportupdates, maar biedt ook een breed scala aan actuele evenementen, van zakelijk tot entertainmentnieuws.Het is geschikt voor zowel lokaal als nationaal nieuws, waardoor de luisteraar een breder scala aan informatie krijgt.Meningen, technologie, weer, etc. maken ook deel uit van hun radioprogramma.Ga naar www.wjbo.com en bekijk de details van hun radioschema.

Misschien wil je ook luisteren naar het radiostation 1210 AM – ‘The Score’ (www.descore1210.com).Je krijgt hier gewone sportupdates en belangrijk nieuws over verschillende evenementen, zowel lokaal als over de hele wereld.NFL, autoracen, universiteitssporten en professionele competities staan ​​op het programma voor dit station.Dus als je alleen maar pure sportradio-updates wilt, dan is dit waar je op wilt afstemmen.Het station bevindt zich op 5555 Hilton Avenue, Suite 500, Baton Rouge LA 70808. Contactnummer is 225-231-1860.

Baton Rouge Sports Radio biedt een alternatief voor sportliefhebbersom toegang te krijgen tot nieuws over zijn favoriete teams, spelers en sportevenementen.Of je nu gewoon sportnieuws wilt of nieuws met een gevarieerde programmering, er is een radiostation dat bij je past.En of je nu in het comfort van je eigen huis wilt luisteren of in de auto op reis bent, de Baton Sports Radio-programmering geeft je de sportupdates die je interesseren.

Je bent misschien geïnteresseerd in