1. Hoofdpagina
  2. Economie

Begin van het einde voor internetdating

Begin van het einde voor internetdating
0

Begin van het einde voor internetdating

Terwijl er in Amerika een groot debat woedt over voorgestelde antecedentenonderzoeken, verspilde Wit-Rusland geen tijd met het volledig verbieden van onlinedating binnen zijn kusten.

Dit verbod is om een ​​eenvoudige reden een interessante ontwikkeling: het laat duidelijk zien dat vrijheid van meningsuiting niet bestaat in Wit-Rusland.Bovendien laat het zien dat de overheid weinig geeft om economie, aangezien is aangetoond dat online dating substantiële inkomsten genereert.Is het een wonder dat mensen niet kunnen wachten om het land te verlaten?

De regering lijkt deze verordening te hebben ingesteld om een ​​nobele reden, namelijk om te voorkomen dat haar burgers massaal migreren.Zou men echter niet zeggen dat de regering aan het verkeerde adres is wat betreft het probleem?De juiste vraag zou zijn geweest waarom Wit-Russen in de eerste plaats het huis zouden willen verlaten.Een echte oplossing zou zijn om de economie op orde te brengen, zodat mensen geen reden meer hebben om naar andere landen te emigreren op zoek naar een beter leven.

Wit-Russen moeten opnieuw een golf van deja vu over zich heen voelen komen..In de oude tijd van het Sovjet-communisme konden Russen geen paspoorten krijgen voor internationale reizen.De enige manier om in die tijd het land te verlaten was door te trouwen met een buitenlander.Het Russische blok heeft sindsdien baanbrekend werk verricht na de inspanningen van Michail Gorbatsjov om een ​​einde te maken aan de koude oorlog.

Wit-Russen konden vrij naar andere landen reizen, zolang ze maar konden aantonen dat ze sponsors haddenin het land van bestemming.

Helaas doet de laatste actie tegen online daten de Wit-Russen bijna 20 jaar terug in de tijd.Net wanneer de mensen enig licht aan het einde van de tunnel beginnen te zien, wisselt de regering halverwege van paard.

Waarom is de regering zo bezorgd over de verhuizing van haar mensen?Een goede gok zou zijn dat een typische Wit-Russische in het buitenland in staat zou zijn om meer mensen thuis financieel te helpen dan hij of zij in Wit-Rusland zou kunnen wonen.

Mensen onder dwang op een plek houden, is geen oplossing als oplossing.tegen emigratie.Zolang de onevenwichtigheid tussen de wereldeconomie en de economie van Wit-Rusland blijft bestaan, zal menselijke osmose blijven optreden.

Over de auteur

Laat een reactie achter