1. Homepage
  2. Economie

Voordelen van een recessie

Voordelen van een recessie
0

Voordelen van een recessie

Zou u geloven dat er voordelen zijn aan een recessie?Ja, die zijn er en door te weten wat ze zijn, kunt u er uw voordeel mee doen.

Ten eerste: als de economie in een recessie zit, krijgt u binnenkort een dikke cheque van de Belastingdienstof IRS ten bedrage van $ 300 of $ 1.200.Waarom geeft de overheid die uit?Dit is de manier van de overheid om de economie te helpen.Als u de uwe nog niet heeft ontvangen, krijgt u deze waarschijnlijk volgend jaar.

Als gevolg van de recessie zijn de meeste obligaties en aandelen ondergewaardeerd.Dit betekent dat u deze tegen redelijke prijzen kunt kopen.Zorg ervoor dat u eerst wat onderzoek doet, want u wilt alleen die kopen die een goed rendement hebben als de economie herstelt.U moet ook overwegen onroerend goed te kopen, aangezien de waarde ervan ook laag is.

Aangezien u een consument bent, krijgt u ook belastingvoordelen.Wat hier gebeurt, is dat u dit jaar niet zoveel inkomstenbelasting hoeft te betalen als een direct gevolg van een aftrek voor particuliere hypotheekverzekeringen die toevallig een uitbreiding is van de afschrijving van de omzetbelasting en ook een verhoging van het alternatieve minimumbelastingvrijstelling.

Naast de belastingdienst helpt ook de Federal Reserve de economie door de rentetarieven te verlagen.Dit betekent dat u geld kunt lenen tegen een lagere rente zolang u een goede kredietwaardigheid heeft.

Voor degenen die een baan hebben, verhoogt een recessie de limieten van uw pensioenrekening.Dit kan worden gedaan door uw kortingscontrole te gebruiken om uw pensioensparen een boost te geven en dit te beleggen in een Roth of traditionele IRA.Sommige mensen hebben besloten om het in beide te investeren.

Als uw bruto-inkomen ooit $ 100.000 of lager is, kunt u uw 401(k) nu rechtstreeks overdragen naar een Roth IRAzonder dat uw geld eerst door een Rollover Traditional IRA gaat.Maar als uw inkomen hoger is dan $ 100.000, moet u wachten tot 2010 wanneer die inkomensgrens verdwijnt, zodat ook u dit kunt beleggen in uw pensioenrekening.

Ook het milieu profiteert vaneen recessie.Hoe?Door mensen te laten bezuinigen op hun uitgaven.Zo ruilen autobezitters hun SUV’s in voor kleinere voertuigen en gaan mensen minder snel op vakantie.Als gevolg hiervan zal het aantal koolstofgassen dat vrijkomt in de atmosfeer worden verminderd.

Dit zal ook helpen om online bedrijven te stimuleren, aangezien mensen artikelen bestellen in plaats van naar het winkelcentrum te rijdenen maak de wegen minder druk, zodat er minder files zijn.

Voor degenen die een carrièreboost willen, is dit het beste moment om weer naar school te gaan, aangezien er niemand wordt aangenomen.Volg een cursus waarmee je kunt overstappen naar een betere carrière of een MBA kunt behalen.De huidige recessie zal naar verwachting dit jaar of zelfs de eerste helft van 2009 niet verdwijnen, dus weeg uw opleidingsopties af.

Er zijn inderdaad voordelen verbonden aan een recessie, maar de meesten van ons niet’Ik zie het niet vanwege de manier waarop de media het afschilderen als een zeer slechte zaak.Nu je weet dat het niet helemaal waar is, moet je er gewoon het beste van maken totdat de zaken verbeteren.

Je bent misschien geïnteresseerd in