1. Hoofdpagina
  2. Economie

Beste plaatsen tot nu toe in deze economie – niemand is de volledige prijs waard

Beste plaatsen tot nu toe in deze economie – niemand is de volledige prijs waard
0

Beste plaatsen tot nu toe in deze economie – niemand is de volle prijs waard

Bent u op zoek naar een lijst met de beste plaatsen tot nu toe in deze economie?Je bent hierin niet de enige.Met gasprijzen die rond de $ 4,00 per gallon schommelen, kun je het je nauwelijks veroorloven om naar je werk te gaan, laat staan ​​om op een date te gaan.Je moet manieren vinden om gratis of in ieder geval heel goedkoop te daten.

De beste plaatsen tot nu toe in deze economie zijn de plaatsen die deals aanbieden zoals twee voor één, of kopenéén voor de normale prijs en krijg de tweede helft korting.Dit zijn allemaal goede plekken om uit te checken om wat geld te besparen.Sommige mensen op een date denken dat als degene die betaalt een kortingsbon gebruikt of op zoek is naar een deal goedkoop is en ze denken dat je de volle prijs niet waard bent.

Nou, ​​schat, laat me je wat vertellen … ik ken niemand die de volle prijs waard is.Het gebruik van kortingsbonnen en het krijgen van een goede deal is niet alleen een goed idee, het is tegenwoordig ook slim om te doen.Gratis is nog beter.Bovendien weet je dat je helemaal onder de indruk zult zijn als hij je meeneemt op een romantische wandeling langs de rivier nadat hij je een waardebon van 2 voor 1 heeft gegeven.

In plaats van naar huis te gaan en te zeggen hoehoe goedkoop je ook was, ga naar huis en bel je moeder om haar te vertellen dat je net een heel zuinige man hebt ontmoet die niet graag geld verspilt.

Kijk eens in de plaatselijke krant en kijk watEr is volgende week iets dat heel weinig kost om te doen of gratis is.Er is vast iets voor jullie twee te doen en je moet goed kijken.Hij kan je uitdagen om goedkope manieren en plaatsen te vinden om met hem op date te gaan.Praat met hem en bepaal de dollarlimiet voor wat er zal worden uitgegeven, maak er een spel van en onderdeel van de date.

Niemand zegt dat je altijd uit eten moet om eenfilm op je dates.Wees creatief en vind dingen om te doen die ongewoon zijn, maar toch interessant en leuk om samen te doen.

In plaats van uit te gaan voor je date, kun je hamburgers maken of wat halenbiefstuk met alles erop en eraan en ga barbecueën, speel dan een bordspel of kaartspel, of huur een film en ontspan gewoon samen op de bank met een glas wijn.

Jijworden hier alleen beperkt door uw eigen creativiteit.Plan dingen zorgvuldig zodat alles vlekkeloos verloopt.Probeer elke week je dates te overtreffen.Of maak ze allemaal even interessant als de vorige.

Maak een picknickdiner en ga op een deken bij het meer of de rivier zitten, breng insectenspray of kaarsen mee om te bewarenhet ongedierte weg.Als je er echt je zinnen op zet, zul je zien dat je geen arm en een been hoeft te spenderen aan je date om een ​​leuke tijd te hebben.U houdt meer geld in uw zak en vindt nog steeds de beste plaatsen tot nu toe in deze economie.

Misschien bent u geïnteresseerd

Over de auteur

Laat een reactie achter