1. Homepage
  2. Nieuws

Beter dan veel Messenger Boys

Beter dan veel Messenger Boys
0

Beter dan veel Messenger Boys

Vanmorgen bracht internet me in contact met mijn vrienden, hoewel het nieuws vandaag meestal slecht was.Ten eerste zijn een paar vrienden van mij en ik van plan om morgen samen te komen en ik was aan het uitzoeken hoe laat ik elkaar zou ontmoeten.Ik mailde mijn vrienden om tien uur tweeëntwintig met de mededeling ‘Laten we afspreken om zes uur’.Om half elf ’s ochtends mailde een van hen me terug dat hij was ingekrompen en dus zo vroeg kon komen als we wilden.Ik e-mailde mijn condoleances, blij met de snelheid en het gemak bij het verbinden met mijn vrienden via internet.Zijn e-mail om kwart voor negen ’s ochtends zei niets over inkrimping, dus hij moet er pas vanmorgen achter zijn gekomen, minder dan twee uur voordat hij het ons vertelde.

Voordat telefoons en computers er waren, zou snelle communicatie mogelijk zijn.zijn gereserveerd voor alleen degenen die het zich kunnen veroorloven elkaar brieven te sturen en loopjongens in dienst te nemen.Hoewel aan de andere kant, voordat Engeland telefoons had, heb ik begrepen dat de post zo efficiënt was dat je een uitnodiging bij het ontbijt kon sturen en nog dezelfde dag een antwoord kon verwachten.Zelfs dat is nog niet te vergelijken met het krijgen van een antwoord in dertien minuten en het leren over belangrijke gebeurtenissen in het leven van een vriend in minder dan twee uur.

Na het ontvangen van dat slechte nieuws, en daarna mijn kleine troost van vreugde in het zijnzo verbonden met mijn vrienden, las ik meer slecht nieuws op de blog van een andere vriend en ontdekte dat ik minder verbonden ben dan ik dacht.Mijn blogger-vriend is bang dat hij aan een depressie lijdt en mogelijk alcoholist is.Volgens zijn blog kan hij er niet over praten met zijn vrienden, ook niet met mij.Ik vraag me af of hij weet dat sommige van zijn vrienden zijn blog lezen.Zoals op de meeste blogpagina’s staat deze pagina reacties toe, dus gaf ik anoniem wat advies en moedigde ik hem aan om met zijn vrienden te praten.Ik ben benieuwd of wat ik zei zal verraden wie ik ben.Later had ik een discussie over hem en zijn blog met een andere vriend via een messenger-programma.

Helaas is de wereld zowel vriendelijk als wreed, vol vreugde en verdriet.Dus als je met iedereen, overal en altijd verbinding kunt maken, krijg je slecht nieuws net zo snel en duidelijk als goed nieuws.Hoewel je, hoop ik, altijd vaker goed nieuws zult krijgen.

Je bent misschien geïnteresseerd in
xm-tegen-sirius