1. Homepage
  2. Nieuws

Bush-campagne blijft onderweg in contact

Bush-campagne blijft onderweg in contact
0

Bush-campagne houdt onderweg contact

Wanneer de herverkiezingscampagne van president George W. Bush op weg gaat voor een bustour door deIn het hart van Amerika kunnen noch de president, de leden van de campagne, noch de meereizende nieuwsmedia het zich veroorloven om niet op de hoogte te zijn van het laatste nieuws, wereldgebeurtenissen of de activiteiten van de wedstrijd.

Daarom zijn hun op maat gemaakte touringcars uitgerust met TracVision L3 satelliet-tv-antennes van KVH Industries Inc. De bekroonde TracVision-systemen bieden volledige in-motion toegang tot satelliet-tv-programma’s, waaronder 24-uurs nieuwsnetwerken zoals CNN, Fox News en MSNBC.

Deze systemen zorgen ervoor dat iedereen die met de president reist, al het laatste nieuws en misschien een beetje entertainment kan krijgen terwijl de voertuigen campagne voeren.

“De snelheid van politieke campagnes neemt toe met het laatste nieuws gevolgd door onmiddellijke reacties van de concurrentie”, zegt Jim Dodez, vice-president marketing van KVH.”Wanneer een campagne of de media onderweg zijn, moeten ze toegang hebben tot al dat nieuws van dezelfde bronnen waarvan ze afhankelijk zijn in hun kantoren.”

Met TracVision kan elke televisie in een touringcar een ander satelliet-tv-kanaal laten zien, terwijl het TracNet Mobile High-speed Internet-systeem van KVH tweerichtingstoegang tot internet biedt met breedbanddownloads, zelfs als de voertuigen het land doorkruisen.

De KVH TracVision L3 levert satelliettelevisie en audio van DirecTV, het Dish Network of andere krachtige satellietsystemen wereldwijd terwijl het voertuig zowel in beweging is als geparkeerd.

De pers van de president is niet de enige die gebruik maakt van de TracVision-antennes van KVH.ABC News heeft ook drie campagnebussen ingezet – bekend als ‘Red’, ‘White’ en ‘Blue’ en gehuurd van Hemphill Brothers uit Nashville, Tennessee – om verslag te doen van de presidentsverkiezingen van 2004.

De bussen doen dienst als mobiele televisie- en radiostudio’s.Elk van de drie bussen is uitgerust met KVH TracVision-satelliet-tv-systemen, waarmee producenten en verslaggevers die aan boord reizen de eigen nieuwsprogramma’s van ABC en andere programma’s vrijwel overal in de Verenigde Staten kunnen bekijken.

Je bent misschien geïnteresseerd in