1. Homepage
  2. Cyberbeveiliging

Kabel, inbelverbinding of draadloos: hoe te kiezen?

Kabel, inbelverbinding of draadloos: hoe te kiezen?
0

Kabel, inbelverbinding of draadloos: hoe te kiezen?

Het eerste dat u moet doen, is “verbinding maken” met internet.De twee primaire verbindingstypen die we zullen behandelen, zijn inbellen en draadloos.Bij inbellen is het grootste voordeel van een internetverbinding de lage kosten.Door de toegenomen concurrentie op de markt voor snel internet zijn de breedbandprijzen echter gedaald, waardoor de prijzen voor snel internet beter vergelijkbaar zijn.

Het nadeel is dat inbellen de langzaamste internetverbinding is die beschikbaar is.Trage verbindingen zijn beperkt omdat u mogelijk geen toegang hebt tot bepaalde inhoud die is bedoeld voor snellere verbindingen.

In tegenstelling tot breedband, dat altijd verbonden en gereed is, duurt een inbelverbinding meestal een paar minutenom in te bellen en een verbinding tot stand te brengen met uw internetprovider voordat u verbinding kunt maken met internet.

Voor een inbelverbinding moet u een telefoonlijn aansluiten wanneer u bent verbonden met deinternetten.U kunt een extra telefoontoestel voor internettoegang toevoegen, maar u zult hoogstwaarschijnlijk uw telefoonprovider moeten betalen voor de tweede lijn.

Met vast draadloos internet is het voordeel dat uwdraadloze internetverbindingen zijn in staat tot extreem hoge snelheden.

Het nadeel is dat de installatiekosten hoog kunnen oplopen, afhankelijk van de hardware die uw serviceprovider voor draadloos internet nodig heeft.

Zodra uw snelle internetverbinding actief is, wilt u waarschijnlijk een draadloze router toevoegen.Met een draadloze router heb je zonder kabels toegang tot je internetverbinding.Een draadloze router opent een hele nieuwe wereld van geweldige producten.

Misschien wilt u uw draadloze netwerk beschermen tegen onbevoegde gebruikers via een van de versleutelingsmethoden voor draadloze netwerkbeveiliging.U moet zich ervan bewust zijn dat andere computers toegang kunnen krijgen tot uw cybercommunicatie die privé en persoonlijk is.

De keuze die u maakt, hangt af van wat u belangrijk vindt.Zorg ervoor dat u niet alleen beschermd bent, maar dat u ook de mogelijkheden krijgt van de service die u wilt vanuit uw eigen persoonlijke behoeften.

Je bent misschien geïnteresseerd in