1. Homepage
  2. Wetenschap

Kunnen bodybuildingsupplementen het spierwonder bewerkstelligen?

Kunnen bodybuildingsupplementen het spierwonder bewerkstelligen?
0

Kunnen bodybuildingsupplementen het spierwonder verrichten?

Als u op Google ‘bodybuildingsupplementen’ gebruikt, ziet u dat de zoekopdracht bijna 10,5 miljoen resultaten oplevert.Het laat zien hoeveel belang mensen hechten aan het verkrijgen van spieren met behulp van bodybuildingsupplementen.Het enorme volume van deze producten is overweldigend.Hun populariteit is zeer groot.

Werken bodybuildingsupplementen?

Hoewel velen weten dat deze producten bestaan, weten ze misschien niet hoedeze bodybuilding-spiersupplementproducten werken.Omdat deze producten zo hevig met elkaar concurreren, hebben ze helaas de neiging om een ​​heleboel over-the-top advertentiecampagnes te gebruiken om op te vallen op de markt.Ook een aantal van deze advertentiecampagnes wekken een verkeerde indruk.Als er een wonder bestaat dat iemands vermogen om spieren te laten groeien maximaliseert.

De waarheid over bodybuildingsupplementen

Ten eerste, watWat duidelijk moet worden begrepen over deze supplementen is dat geen enkel spiersupplement voor lichaamsopbouw een wonderproduct is.Er bestaat geen product dat op magische wijze vet verbrandt en de spiergroei verbetert en tegelijkertijd de noodzaak van trainen elimineert.Natuurlijk zijn er een aantal producten die deze beloften waarmaken, maar deze producten zijn niet bepaald eerlijk en nog minder succesvol als het gaat om het daadwerkelijk waarmaken van wat ze beloven.

Wees realistisch

We moeten realistisch zijn over wat we kunnen verwachten van supplementen voor bodybuilding.Het zijn geen wonderproducten die 50 of 60 pond spiermassa opleveren, noch zullen ze op magische wijze 10 of 20 pond vet verbranden.Supplementen voor bodybuilding hebben hun waarden.

Deze waarden en voordelen zijn gebaseerd op realistische voeding en wetenschap en niet op overdreven advertenties.Vaak fungeren de advertenties en hun beweringen als vervanging voor feitelijke wetenschap, en dat is jammer.

Massgainers en wei-eiwitsupplementen

De meeste vande producten die adverteren als bodybuildingsupplementen vallen in twee categorieën.Ofwel mass gainer of wei-eiwitsupplementen.

Wat is een mass gainer?

Een mass gainer is een drankje dat een enorme hoeveelheidcalorieën in de vorm van een vloeibare shake, zodat iemand die moeite heeft met aankomen de mogelijkheid krijgt om aan te komen zonder vet aan te komen.

Wei-eiwit als lichaamssupplement

Wei-eiwit voorziet het lichaam van hoogwaardige eiwitten om te helpen bij het herstel en de groei van spieren na een stevig trainingsprogramma.

Beste bodybuilding-tip.

De belangrijkste bodybuildingtip die u kunt volgen, is om overtraining te vermijden.Overtraining is te vaak trainen per werk of te lang trainen.Overmatig is alles wat langer dan een uur aaneengesloten duurt.Het is ook onverstandig om te gaan sporten als je je ziek voelt of schijnbaar een blessure hebt, om de blessure niet te verergeren.

Velen zouden zeggen: als je dat niet doet’Als u niet hard werkt, zult u geen winst boeken.Nou, dit is gedeeltelijk waar.Een van de meest cruciale tips voor bodybuilding is echter dat je niet alleen hard moet werken, maar ook slim moet werken!

Conclusie

Er is geen spiersupplement voor lichaamsopbouw dat wonderen kan verrichten.Vermijd dus om ze te zoeken.Zoek in plaats daarvan naar producten die een eerlijk en verstandig resultaat opleveren.Als u bij legitieme producten blijft, zult u uiteindelijk de gewenste resultaten bereiken.

Je bent misschien geïnteresseerd in