1. Hoofdpagina
  2. Wetenschap

Sluit meer leningen af ​​met een persoonlijke blog

Sluit meer leningen af ​​met een persoonlijke blog
0

Sluit meer leningen af ​​met een persoonlijke blog

Als u een leningfunctionaris of een hypotheekmakelaar bent, is het erg belangrijk om elke beschikbare marketingtool te gebruiken om uwbericht aan uw klanten.

Dit geldt vooral als u in verschillende staten een licentie heeft.Als u vanuit Phoenix, Arizona werkt, is het moeilijk om contact te leggen met een potentiële klant die in Fargo North Dakota woont.

Hier komt internet om de hoek kijken en u hebt geeneen graad in informatica hebben om dit in uw voordeel te gebruiken.

Klanten plaatsen graag een gezicht bij een naam, maar het e-mailen van familiefoto’s naar uw klanten is waarschijnlijk niet zo’ngoed idee.

Hier komt je eigen persoonlijke blog om de hoek kijken.

Zoals ik al eerder zei, je hoeft geen diploma te hebbenin de informatica om een ​​blog te bouwen.In feite is het vrij eenvoudig en duurt het slechts ongeveer vijf minuten om te bouwen.En het beste van alles is dat u op de meeste grote blogwebsites gratis uw blog kunt bouwen.

Deze sites zijn zeer gemakkelijk te vinden in de belangrijkste zoekmachines.Je kunt je eigen URL-naam instellen en er zijn veel sjablonen om uit te kiezen die bij je persoonlijke stijl passen.

Op je blog kun je een foto van jezelf en een kortebiografie zodat klanten u een beetje kunnen leren kennen.U kunt ook uw producten en services vermelden en aangeven hoe uw klanten hiervan kunnen profiteren.

Als u klaar bent, kunt u uw blogadres toevoegen aan uw uitgaande e-mails, zodat mensen kunnen klikken en eengelegenheid om u beter te leren kennen.Het is ook een geweldig gespreksonderwerp.Mensen staan ​​versteld van dit.

Je kunt ook je blogadres op je visitekaartjes zetten en je gesprekken met potentiële klanten beëindigen door ze te vragen je blog te bezoeken.

Telkens wanneer u iemand uw telefoonnummer geeft, kunt u hem of haar ook uw blogadres laten noteren.

Een persoonlijke blog zal uw klant zeker helpen om het comfort te vindenniveau dat ze bij jou zoeken.En het beste van alles: ze zijn net zo leuk als van onschatbare waarde voor uw bedrijf.

Misschien bent u geïnteresseerd

Over de auteur

Laat een reactie achter