1. Hoofdpagina
  2. Wetenschap

Cursussen computerprogrammering in New York City

Cursussen computerprogrammering in New York City
0

Cursussen computerprogrammeren in New York City

Hoewel New York City meer bekend staat om zijn musea, parken, theaters en bedrijven, is het ook een geweldige locatie voorscholen die computerprogrammeercursussen aanbieden.New York is altijd op veel manieren pionier geweest en biedt volop mogelijkheden voor veelgevraagde cursussen op het gebied van informatica.Hier zijn enkele bronnen die je kunnen helpen bij het zoeken naar computerprogrammeercursussen in New York City:

New York University

NYU is een erkende leider op het gebied van onderwijs enwordt erkend als een van de beste universiteiten in de VS. Het is een uitstekende instelling voor veel studierichtingen in de academische wereld, maar het heeft ook een solide curriculum met cursussen in computerprogrammering.

Te vindenAls u meer wilt weten over het soort cursussen dat de school aanbiedt, gaat u naar hun website (www.cs.nyu.edu) en zoekt u naar hun huidige cursuslijst.De link brengt je naar de pagina van hun computerwetenschappelijke afdeling.De cursuslijst geeft een overzicht van de cursussen die voor een bepaald semester worden aangeboden, zodat je een idee hebt van welke cursus je moet volgen.

Computer-Schools

Computer-Schools.usis een website met een lijst van scholen overal in de Verenigde Staten.Op de site kunt u zoeken naar de fysieke locaties van scholen of, als u dat wilt, kunt u zoeken naar scholen die online cursussen aanbieden.De site bevat een groot aantal computerprogrammeerscholen die u kunt bekijken.Als u cursussen wilt zoeken, kunt u op de links klikken voor meer gedetailleerde informatie.

Education-Portal

Education-Portal.com is een andere website met scholen in NewYork biedt cursussen computerprogrammering aan.U kunt op de link naar de scholen klikken om meer informatie te vinden over specifieke onderwerpen en cursussen waarin u mogelijk geïnteresseerd bent. De site biedt ook informatie over scholen die computerprogrammeercursussen aanbieden die leiden tot certificering, perfect als u een serieuze carrière wilt opbouwen indit veld.

New York Institute of Technology

De NYIT in Old Westbury biedt cursussen computerprogrammering aan.Je kunt hun site bekijken (www.nyit.edu) of een e-mail sturen om te informeren naar toelatingseisen via Admissions@nyit.edu.

FutureKids

FutureKids is een uitstekende aanbieder van cursussen computerprogrammeren, vooral voor jongere deelnemers.Sommige van hun aanbiedingen omvatten onder andere C/C++, HTML, XHTML, Visual Basic en Computer Graphics.Als u wilt dat kinderen al vroeg interesse ontwikkelen in een carrière met computers, is dit een goede plek om te beginnen.

Columbia University

Columbia University’s Department ofInformatica is een uitstekende bron voor informatie over computerprogrammeercursussen.Het biedt ook cursussen op verwante gebieden, zoals software-engineering, netwerken en webontwikkeling.

Berkeley College

Berkeley heeft een campus in New York City die een aantal uitstekende cursussen op het gebied vancomputer programmeren.Je kunt hun site bekijken op www.berkeleycollege.edu of ze een e-mail sturen op info@berkeleycollege.edu.Andere cursussen omvatten webdesign, software-engineering en netwerken.

NetCom Information Technology

NetCom Info heeft een breed scala aan keuzes voor cursussen computerprogrammering.Het wordt momenteel erkend als een van de beste trainingscentra in New York.Het biedt meer dan 250 computergerelateerde cursussen en ongeveer 40 certificeringsprogramma’s.Het centrum is een partner van verschillende IT-bedrijven en heeft belangrijke relaties met veel grote bedrijven.Het is ook een geautoriseerde aanbieder van trainingen door onder andere Microsoft, IBM, Oracle, Linux en Novell.

NetCom is een van de beste plaatsen om computerprogrammeercursussen te volgen inde stad New York.Als het type en de kwaliteit van computerprogrammeercursussen van dit centrum u niet aanspreken, dan zal het adres ervan wel – het bevindt zich op de 7e verdieping van het Empire State Building.

Misschien bent u geïnteresseerd

Over de auteur

Laat een reactie achter