1. Hoofdpagina
  2. Geschiedenis

Connecticut: een bron voor literaire geschiedenis

Connecticut: een bron voor literaire geschiedenis
0

Connecticut: een bron voor literaire geschiedenis

Connecticut zit vol geschiedenis en niet zomaar een geschiedenis, een literaire geschiedenis.New Haven heeft een van de oudste colleges met Yale University.Een van de beste redenen om naar Connecticut te reizen, is vanwege hun grote selectie musea met schilderijen van enkele van de grootste namen in de kunstgeschiedenis.Hartford, de hoofdstad van Connecticut, heeft een aantal beroemde literaire namen zoals Mark Twain en Harriet Beecher Stowe.

New Haven staat niet alleen bekend om de Yale University, maar ook om de PeabodyMuseum of Natural History en een International Festival of Arts and Ideas dat elk jaar in juni wordt gehouden, met tentoonstellingen van wereldklasse waar u van kunt genieten.Hartford is de grootste metropool in Connecticut.Er zijn uitstekende musea die literaire grootheden als Mark Twain eren.

In Hartford zijn twee uitstekende hotelopties.De eerste is het Hilton Hartford Hotel.Dit is een gebouw van tweeëntwintig verdiepingen met meer dan honderd slaapkamers die allemaal met elkaar verbonden zijn, waardoor het een uitstekende optie is voor mensen die met grotere gezinnen reizen.Het beschikt ook over twee restaurants, een binnenzwembad, een healthclub en wat roomservice.

De andere topoptie in Hartford is het Goodwin Hotel.Dit is een prachtig hotel in Victoriaanse stijl dat oorspronkelijk werd gebouwd in 1881. Het beschikt ook over een eigen Amerikaans restaurant, een lounge, een fitnesscentrum, een conciërgeservice en een stomerij.

In NewHaven de eerste van de twee beste hotels is de Omni New Haven.Dit is een onderdeel van de Omni-keten dat zeer betrouwbaar is.Dit hotel is een uitstekende keuze omdat het op loopafstand van alle theaters, de Yale-campus en de twee belangrijkste musea ligt.Daarnaast biedt het een restaurant op de negentiende verdieping met een prachtig uitzicht op de omliggende gebieden.

De tweede beste optie in New Haven is de Three Chimneys Inn, een landhuis datgebouwd in 1870. Dit is een uitstekende Victoriaanse B&B die uitstekende diensten biedt naast een fitnessruimte en een health club.Het is een populaire optie voor zakenmensen die Yale-studenten interviewen voor toekomstige banen.

De belangrijkste bezienswaardigheid in Hartford is het Mark Twain House.Dit is een negentienkamerwoning die een uitstekend voorbeeld is van de stijl van eind negentiende eeuw.Het is onlangs gerenoveerd en bevat nu een onderwijs- en bezoekerscentrum met galerijen, een kleine bioscoop, een café en een cadeauwinkel.

In New Haven is een van de twee belangrijkste attracties de PeabodyMuseum van Natuurlijke geschiedenis.Er zijn drie verdiepingen die gevuld zijn met allerlei natuurhistorische tentoonstellingen, waaronder de Grote Zaal van Dinosaurussen.De tweede belangrijkste attractie van New Haven is de Art Gallery aan de Yale University.De verzameling Franse impressionisten en Amerikaanse realisten in deze kunstgalerie is over de hele wereld bekend.

Misschien bent u geïnteresseerd

Over de auteur

Laat een reactie achter