1. Homepage
  2. Onderwijs

Coverdell Onderwijs Spaarrekening

Coverdell Onderwijs Spaarrekening
0

Coverdell Education-spaarrekening

Als alternatief voor studieleningen of reguliere onderwijsplannen biedt de federale overheid de Coverdell Education-spaarrekening aan.Dit is eigenlijk een stimulans voor ouders en studenten, zodat ze een deel van hun verdiensten of inkomen kunnen sparen om onderwijsuitgaven te financieren.

Waarom een ​​Coverdell Education-spaarrekening?

Dit is ongetwijfeld een van de eerste vragen die gesteld worden.Vóór 2002, toen Coverdell Education Savings Account voor het eerst bekend stond onder de oude naam, Education IRA, was de enige aantrekkingskracht voor mensen het idee van een belastingvrij inkomen.De bijdragen die u op uw rekening stort, zijn beschermd tegen belastingen en zijn daarom fiscaal aftrekbaar bij de volgende belastingaanslag.

Tegenwoordig behouden Coverdell Education Savings Accounts hun fiscale aftrekbaarheid, maar mensen die ondertekenenervoor kiezen, brengen ook andere voordelen met zich mee.Gezinnen beginnen zelfs het potentieel van de Coverdell Education Savings Account te zien als een manier om geld te sparen voor schoolkosten in zowel het basis- als het voortgezet onderwijs.

Kwalificaties

Houd rekening met de volgende items wanneer u zich aanmeldt voor een Coverdell Education Savings Account:

* Er zijn deelnamevereisten waaraan u moet voldoen voordat u bijdragen kunt doennaar de Coverdell Education-spaarrekening.Een van die vereisten is dat het kind minderjarig moet zijn, jonger dan 18 jaar.Dit komt omdat de belastingwetgeving financiering via de Coverdell Education Savings Account verbiedt als de begunstigde 18 jaar of ouder is.Als u bent begonnen met het storten van bijdragen op de rekening toen het kind nog minderjarig was, moet u bij het bereiken van 18 doorlopende bijdragen stopzetten.

* Het totale aantal bijdragen aan de Coverdell Education Savings Account moetniet meer dan $ 2.000 per jaar bedragen.Anders wordt een geldboete opgelegd.Dit is belangrijk om te onthouden, vooral als de Coverdell Education Savings Account is geopend door verschillende gezinsleden.

* Als de bijdragen op uw Coverdell Education Savings Account niet worden gebruikt voor studie, zullen zeworden gegeven aan uw kind of de begunstigde.In feite verliest u een zekere mate van controle over uw geld, aangezien u het niet alleen aan uzelf kunt terugbetalen, in tegenstelling tot wat bij de meeste 529-spaarplannen gebeurt.

* Als u van plan bent dit te doenfederale financiële steun aanvraagt, is uw Coverdell Education Savings Account vergelijkbaar met een regulier 529-plan.Dat betekent dat de rekening een actief is.Bovendien, wanneer u geld opneemt van de rekening en zolang ze federaal belastingvrij zijn, worden ze niet gerapporteerd als inkomen van de student of ouder.

Hoe dekt Dell Education SavingsWerken accounts?

Als u begrijpt hoe Roth IRA werkt, heeft u al een idee van hoe Coverdell Education Savings Accounts werken.Kortom, u maakt jaarlijks een niet-aftrekbare betaling op uw rekening, die zal groeien, maar zonder kosten van federale inkomstenbelastingen.

Je bent misschien geïnteresseerd in