1. Homepage
  2. Geschiedenis

Krediet voor jongeren: een kredietgeschiedenis opstellen

Krediet voor jongeren: een kredietgeschiedenis opstellen
0

Krediet voor jongeren: een kredietgeschiedenis opstellen

Als je net als ik een tiener of jongvolwassene bent en net begint in de grote wijde wereld, krediet krijgen kan moeilijk zijn.De meeste schuldeisers willen een solide kredietgeschiedenis zien voordat ze u een lening verstrekken.Ze lijken net zo geen idee te hebben als ik over hoe ze een kredietgeschiedenis kunnen krijgen.Hoe krijg je tenslotte een kredietgeschiedenis als je er een moet hebben om krediet te krijgen?Duh!

Hoe frustrerend het ook kan zijn voor een jongere, er zijn een paar manieren om wat kredietgeschiedenis op te vragen, om je in ieder geval iets te geven om aan de bank te laten zien.

0001}

Medeondertekenaar

De eenvoudigste manier om met krediet aan de slag te gaan, is door een ouder, grootouder enz. een lening voor u te laten ondertekenen, meestal een autolening.Voor sommigen van ons is dat echter om de een of andere reden geen optie.Een andere optie die u kunt overwegen, is een medeondertekende creditcard.Zorg er wel voor dat u uw rekeningen op tijd betaalt, anders krijgt u gewoon een slechte kredietgeschiedenis en bent u er slechter aan toe dan toen u begon!

Beveiligde creditcard

U kunt ook een beveiligde creditcard krijgen.U zou een aanbetaling van misschien $ 500 doen aan de uitgevende bank.Ze geven je dan een creditcard met een limiet van $ 500.Dat beschermt hen en geeft u een kredietgeschiedenis.Een woord van waarschuwing: de grootste bank die beveiligde creditcards uitgeeft, heeft een zeer slechte reputatie bij het Better Business Bureau, dus ga eerst naar de bank!

Beveiligde lening

U kunt ook een kleine beveiligde lening krijgen.U stort $ 1.000 bij de bank als onderpand en zij lenen u $ 1.000.Dit is echt zinloos, behalve dat het je een kredietgeschiedenis geeft.

Tot slot, als je wat kredietgeschiedenis hebt, houd er dan rekening mee dat je misschien een tankkaart of afdeling kunt krijgenwinkelkaart voordat u een creditcard kunt krijgen.Controleer of de tank-/dept-winkelkaart rapporteert aan de kredietbureaus en helpt bij het verbeteren van uw kredietgeschiedenis.

Nog een laatste tip: als u een auto koopt en eenautolening, een goede verkoper zal u helpen een lening te krijgen.Dat is eigenlijk hoe ik de mijne kreeg, samen met een grote aanbetaling en een medeondertekening.

Je bent misschien geïnteresseerd in