1. Homepage
  2. Geschiedenis

Reparatietips voor kredietgeschiedenis

Reparatietips voor kredietgeschiedenis
0

Tips voor het herstellen van uw kredietgeschiedenis

Er zijn tal van zeer eenvoudige tactieken voor het herstellen van uw kredietgeschiedenis die u kunt gebruiken om uw FICO-score snel een boost te geven.Als u erover nadenkt om een ​​nieuw tegoed aan te vragen, kunt u uw kansen op goedkeuring van uw aanvraag vergroten door wat tijd te besteden aan het op orde krijgen van uw financiën.

Hoewel er veel is gebeurdvan de reparatietips voor kredietgeschiedenis gericht op het vinden en corrigeren van eventuele fouten in uw kredietrapport, moet worden opgemerkt dat een groot percentage mensen met een slechte kredietwaardigheid geen foutieve vermeldingen heeft.Als u in uw rapport een item aantreft dat niet van u zou moeten zijn of dat ten onrechte is vermeld, kunt u het item betwisten en het laten verwijderen.

Meerwaarschijnlijke oorzaak voor een slechte kredietscore is een geschiedenis van te late betalingen of gemiste betalingen op rekeningen en leningen.Aangezien uw gedrag met uw financiële verantwoordelijkheden goed is voor 35% van uw totale kredietscore, is dit meestal het gedeelte dat uw score het snelst kan verlagen.

Het goede nieuws is dat het’Het is ook de sector van uw score die u kunt gebruiken om uw kredietgeschiedenis snel te herstellen.

Gemiste betalingen en te late betalingen

Alsu achterstallige rekeningen heeft waarop meer dan één gemiste betaling te zien is, moet u een manier vinden om die betalingen onmiddellijk in te halen.Doe wat nodig is om die gemiste betalingen in te halen en u wordt beloond met een onmiddellijke boost voor uw kredietscore wanneer elk van uw schuldeisers deze positieve activiteit meldt.

U kunt ookvinden dat uw aflossingsbedragen worden verlaagd omdat uw schuldeisers u geen boetes en achterstallige rentetarieven meer in rekening kunnen brengen.Dit kan uw budget helpen en tegelijkertijd hulp bieden bij het herstellen van uw kredietgeschiedenis.

Uitstaande saldi verminderen

Hoeveel van uw bestaande tegoedkaarten zijn maxxed out met saldi op hetzelfde niveau als de beschikbare limiet?Uw saldi in relatie tot uw limieten vormen 30% van uw totale kredietscoreberekeningen.Als u ze zelfs maar een klein beetje verlaagt, kunt u uw kredietscore snel verbeteren.

Houd een tuinverkoop.Vind enkele ongebruikte items in je huis om te koop aan te bieden op eBay.Neem een ​​parttime baan in het weekend aan om uw inkomen tijdelijk te verhogen.

Beating Your Creditor’s Reporting System

Hier is een korte samenvattingreparatietip voor kredietgeschiedenis.Eens per maand rapporteren uw schuldeisers uw aflossingsactiviteit.Ze baseren hun informatie op het feit of u uw minimale betalingsbedrag op de vervaldatum heeft betaald of niet.

Op basis van dit maandelijkse rapportagesysteem is het mogelijk om de crediteuren te verslaanrapportagesysteem en dwing ze om meer positieve activiteiten te melden dan u daadwerkelijk heeft gedaan en het is makkelijker dan u denkt.

Neem uw maandelijkse betalingsbedrag en deel dit door vier.Laten we aannemen dat u $ 190 per maand moet betalen.Deel dat cijfer door vier en uw nieuwe wekelijkse betaling is $ 47,50.Betaal dit bedrag elke week op dezelfde dag.

Tegen het einde van de maand zullen uw schuldeisers gedwongen worden om extra betalingsactiviteiten te melden, waardoor u uwscoren.De kleinere bedragen zijn ook gemakkelijker te budgetteren voor elke week.

Als u serieus wilt werken aan snelle hersteltactieken voor uw kredietgeschiedenis, kunt u aan deze eenvoudige dingen werken die u zelf kunt doengratis.U helpt uw ​​slechte kredietwaardigheid op te lossen en u leert ook een aantal financieel verantwoorde gedragingen die u zullen helpen voorkomen dat u in de toekomst weer in dezelfde situatie terechtkomt.

Je bent misschien geïnteresseerd in