1. Homepage
  2. Cyberbeveiliging

Cyberspace Samurai’s kunst van hacken

Cyberspace Samurai’s kunst van hacken
0

Cyberspace Samurai’s kunst van hacken

Als je de vijand en jezelf herkent, hoef je niet bang te zijn voor het resultaat van honderd veldslagen.Als je jezelf alleen niet de vijand herkent, lijdt je wil voor elke behaalde overwinning ook een nederlaag.Als je noch de oppositie, noch jezelf kent, bezwijkt je testament in elke strijd.” – Sun Tzu, The Art of War. Neem de onsterfelijke woorden van Sun Tzu, leer jezelf kennen. Of hier, ervaar je computercode. Leef je echteruw codificatiewens reageert op een toon-begin. Rolt u in het hooi als uw ijver of gegevens gegarandeerd zijn, of als op die plaats enorme gaten in de veiligheidsmaatregelen zijn. Als uw coating zou worden geprobeerd, zou u er zelfs van houden. En watontken ongeveer de . Heb je vrijen met een hack, ga dan naar je dekking.

Slaap je met welke vroege waarschuwingssignalen je moet zoeken, om te detecteren wanneer je applicaties worden gehackt. Heb jeooit naar je lotion gekeken zoals een sloof dat zou doen, en dacht dat dicht bij je zou plannen om het aan te vallen. Als professionele cyberterrorist laat ik je in dit artikel begeleiden door het proces dat hackers volgen om applicaties en systemen te exploiteren. Ik’Ik heb vaak gevraagd: “Wat moet ik me zorgen maken over mijn codering dathackers zouden kunnen misbruiken?” Dit is eenvoudig genoeg om de risico’s te beantwoorden waarmee we tegenwoordig te maken krijgen, maar het lost het echte probleem niet op.

Ik kan je ongeveer het meeste vertellenpopulaire aanvalsvectoren voor de toepassingen van nu, alleen dat helpt u alleen maar.Om u echt te helpen zekerder te worden, moet ik u leren waarvoor u zich moet uiten.Ik wil u in staat stellen de analyse te doen.Dit volgt het oude spreekwoord: “Geef een man een vis en hij zal weerbaar zijn om te eten; Edward Leer een man vissen en hij zal nooit honger lijden.” Dit geldt voor het beveiligingssysteem en uw toepassingen – nou, niet dehet hele visgedeelte, alleen het onderwijsgedeelte.

Je snapt het wel.Een op internet proberen te volgen is als zenuwslopend om de wilde verschrikkelijke sneeuwman in Nepal op te sporen (ik weet niet zeker of er op die locatie iemand getemd is …).Maar in ieder geval, als de linkerkant geen sporen achterliet, stil was en zich verborg waar je niet keek of op een plek waar je niet bestond.zou je hem vinden.Als hackers je kunnen porren en porren en mogelijk toegang krijgen tot gedeelten van je codering of gegevens waarvan je niet had verwacht, doe je dat ze daarheen.

Heb je lef-wracking to William Vertel me dat ik kogels moet ontwijken?” Morpheus: “Nee Neo, ik ben stressvol om je te onderscheiden dat je klaar bent, dat hoeft niet.” Ik zou je kunnen scheidenmin of meer volledig de nieuwste exploits en precies waarvoor gezichtsuitdrukking nodig is om uw specifieke probleem op te lossen en ervoor te zorgen dat het veilig is. We zouden het hebben over bufferoverflows, SQL-injectie, Cross-Site Script-hacking, de lijst gaat maar doorWe zouden in wezen proberen de kogels te ontwijken, hoofdpijn of zo elk klein binnenkomend begin.om te reageren zoals u dat wilt of om de activiteit te loggen die ze niet doen, dan moet u zich beschermen tegen aanvallen dieer is nog niet eens over gedroomd.Ik zeg niet dat je er 100% zeker van bent, alleen dat je altijd onder controle bent.

Zorg dat je weet wat er aan de hand is en wat jegevaren .Dat is de ware aard van zekerheid.Het is absoluut de meeste opdracht.Je moet meester zijn.Logboeken, in combinatie met een sterk besef dat u mogelijk wordt aangevallen, is een enorme stap in de goede richting.

Je bent misschien geïnteresseerd in