1. Homepage
  2. Cyberbeveiliging

Dating gaat cyber en zijn grote business

Dating gaat cyber en zijn grote business
0

Daten wordt cyber en zijn big business

Populaire en innovatieve online datingsites hebben de wereld van de romantiek vernieuwd.Hoog op de populariteitslijst staat online daten big business.Het is een industrie van $ 1 miljard die floreert omdat het betaalbare opties heeft geboden aan duizenden singles.De verwachte groei per jaar is vastgesteld op 9% met een omzet van $ 516 miljoen die alleen al afkomstig is van consumentenabonnementen.

Volgens Hitwise, een marktonderzoeksbureau, is online daten enorm populair en een blijvertje.In feite is online daten vaak goed voor 1% van het internetgebruik.Het bedrijf is naar behoefte verhuisd.Extreem populair zijn nichesites die zich richten op religie, etniciteit of speciale interesses.

Veel sites promoten sociale netwerken en bieden muziek, games, interactieve inhoud en meer.Dit spreekt jongeren van 18-24 jaar aan.Er is geen druk om te daten of een relatie te zoeken, hoewel je een vriendschap die op de site is gevormd, kunt ontwikkelen tot iets diepers.

Uiterst professionele online datingsites bieden een zekere mate van veiligheid,uw privacy beschermen, advies geven over mogelijke matches, u begeleiden bij het navigeren op de site en spannende zaken aanbieden zoals online discussiegroepen, cyberberichten met virtuele boeketten en telefoontjes.De stap die nu wordt verwacht, is het gebruik van nieuwe technologieën om mensen met elkaar in contact te brengen via sms, mobiele telefoons en 3G-services.

Het concept sloeg als een lopend vuurtje omdat mensen het te druk hadden om tot nu toe tijd te vinden, verlegenom vreemden te benaderen, en op hun hoede om alleen te ontmoeten.Bij online daten kan een persoon inloggen vanuit de beveiliging van zijn of haar eigen huis of kantoor.Men kan zoveel singles ontmoeten als hij of zij wil in een enkele sessie.De kosten zijn veel lager dan op een date gaan en je kunt een persoon leren kennen voordat je hem ontmoet.Omdat online profielen voorkeuren en antipathieën en foto’s vermelden, is het mogelijk om te kiezen.Een persoon kan de onhandigheid vermijden om elkaar persoonlijk te ontmoeten en erachter te komen dat de datum gewoon niet goed is.

Wat nog meer je kunt daten vanuit elke hoek van de wereld en niet hebtin dezelfde stad zijn om contact op te nemen.Maar zoals altijd zijn er voor- en nadelen aan online daten.

Om inkomsten te behouden, wil het bedrijf gebruiksvriendelijk zijn;inkomsten genereren uit aan romantiek gerelateerde advertenties, zoals uitjes, make-overs enzovoort, en meer op vriendschap gericht worden in plaats van puur op romantiek gericht.Sites bieden meer consumentenbescherming en bevatten veel nieuwsmanieren om contact te maken, zoals video’s, sms, mms en tv-gebaseerde diensten.Velen doen zelfs een stapje extra en organiseren singles-evenementen.

Er zijn meer dan 2500 actieve online datingsites met grote, steeds groeiende lidmaatschappen.Hoewel veel experts denken dat de online dating-industrie op een plateau afstevent, voorspellen anderen diversificatie en fantastische, fantasierijke bedrijfsmodules.

Wat de voorspelling ook is, online datingsites vervullen een behoefte die andere handelssites niet bieden..Ze promoten romantiek en verkopen dromen.

Je bent misschien geïnteresseerd in