1. Homepage
  2. Nieuws

Daytona 500-geur – De geur van racesportnieuws

Daytona 500-geur – De geur van racesportnieuws
0

Daytona 500 Fragarance – The Scent Of Racing Sports News

De Daytona 500, ook wel de Super Bowl van NASCAR genoemd, wordt elk jaar gehouden inFebruari.De Daytona 500 trekt elk jaar honderdduizenden fans en kijkt thuis nog meer op televisie. De Daytona 500 is het race-evenement waar het meest naar wordt uitgekeken.De sportnieuwsmedia zijn het eens met een grote persaanwezigheid en berichtgeving voorafgaand aan het evenement in het weekend.Het dient als seizoensopener voor het nieuwe vliegseizoen, maar nu dient het als zoveel meer.Hoewel de jaarlijkse Daytona 500 continu in het nieuws is over sport, richt deze zich nu op een nieuwe herengeur met dezelfde naam.

Elizabeth Arden, de tweede Amerikaanse parfumontwerper, gaat van starthet aanbieden van de “Daytona 500” herengeur vanaf april 2006. De Daytona 500-geur zal naar verwachting niet alleen verkrijgbaar zijn bij deelnemende retailers, maar zal naar verwachting direct online verkrijgbaar zijn. Elizabeth Arden gelooft dat de geur “het vertrouwen, de kracht en de intensiteit vande mannen durven te racen in de ultieme adrenalinekick.”En wat een haast. De Daytona 500 is misschien wel de spannendste race van het jaar en wordt veel gepubliceerd in sportnieuwspublicaties en sportnieuwsprogramma’s.

Jeff Gordon,viervoudig Cup-kampioen en verdedigend Daytona 500-winnaar, promoot al een ander product in de Elizabeth Arden-geurlijn. Halston, dat ook een herengeur is, wordt gepromoot door Jeff Gordon, die als productwoordvoerder fungeert. Toen Gordon zich aanmeldde als vertegenwoordigerin februari 2005 beweerde Elizabeth Arden dat hun verkoop met 30-40% was gestegen ten opzichte van eerdere verkopen. Het is deze relatie die de reeds bestaande associatie tussen Elizabeth Arden en NASCAR tot stand brengt.

Met de releasevan de geur Daytona 500″ zal sportnieuws weer rond de sport wervelen.Maar tegen april, nu de Daytona 500-competitie allang voorbij is, zal het nieuwe Daytona 500-sportnieuws komen in de vorm van een herengeur.Omdat dit de eerste racegerelateerde geur is, is het niet meer dan passend dat het vernoemd is naar het eerste reguliere door NASCAR goedgekeurde evenement.In de begindagen werd racen op het strand in Daytona al snel de basis voor het ontstaan ​​van de NASCAR-organisatie.

Sportnieuws is overal te vinden, van internet tot televisie en gedruktpublicatie.Als het gebeurt in NASCAR en de Daytona 500, is het zeker gedekt.Tegelijkertijd is elk product dat naar beide verwijst zeker een magneet voor sportnieuws.

Je bent misschien geïnteresseerd in