1. Homepage
  2. Nieuws

Desktop News Ticker – Gids met dingen die u moet weten.

Desktop News Ticker – Gids met dingen die u moet weten.
0

Desktopnieuwsticker – Gids met dingen die u moet weten.

Uw desktopnieuwsticker geeft het bureaublad van uw computer automatisch het gevoel van Times Square.Hoe dwaas het ook mag klinken, maar als besluitvormer die de leiding heeft over een grote afdeling in een redelijk succesvol bedrijf, merk ik dat ik graag op de hoogte blijf van de actualiteit.Het enige probleem is dat ik vaak geen tijd heb om de krant te lezen.Natuurlijk mag ik naar de ochtendradio luisteren, en dat doe ik elke ochtend, maar ik ben altijd gedreven geweest naar succes.Een half uur radionieuws op weg naar het werk is misschien genoeg voor sommige mensen om zich verbonden te voelen met de wereld, maar voor mij begint het me nauwelijks een gevoel van verbondenheid te geven.Voor mij, als ik niet op de hoogte ben van alle belangrijke dingen die de hele dag in elk deel van de wereld gebeuren, rechtstreeks vanuit het gemak van mijn computerbureaublad, kan ik net zo goed in de middle of nowhere zijn zonder zelfs maar draadloos internet.En dat is waar mijn Fox-desktopnieuwsticker in beeld komt!

Je kunt zeker meteen zien dat het je al het nieuws zal geven dat je nodig hebtvoel u op de hoogte van wat er om u heen gebeurt, zelfs als u alleen de krantenkoppen op de desktopnieuwssticker leest.Waarom zouden ze het anders “eerlijke en onpartijdige” rapportage noemen als het niet alleen dat was?En de koppen op de nieuwsticker op het bureaublad zijn meestal grafisch genoeg zodat je, als je het extreem druk hebt zoals ik, je kunt redden zonder de artikelen te lezen en toch weet wat er om je heen gebeurt.Maar als je niet wilt lezen wat er aan de hand is, geen probleem.Klik gewoon op de kop terwijl deze voorbij scrolt op de vertrouwde desktopnieuws-ticker, en hij verschijnt meteen voor je.Geen grap.Het is een briljante innovatie, moet ik zeggen.

Ook al ben je geen fan van Fox News, bijvoorbeeld als je een communist bent of zoiets, en toch slim bentgenoeg om te lezen, je kunt een desktopnieuwssticker krijgen voor veel andere publicaties.In feite zijn er een aantal desktopnieuws-tickers waarmee u kunt kiezen uit veel verschillende nieuwssites, zodat u ze kunt variëren op basis van uw stemming, of op basis van of u liever eerlijke en evenwichtige berichtgeving wilt horen, of niet die dag.

Je bent misschien geïnteresseerd in