1. Homepage
  2. Wetenschap

Detroit Schools Partner voor technisch succes

Detroit Schools Partner voor technisch succes
0

Detroit Schools Partner voor technisch succes

De Detroit Schools werkt samen met lokale universiteiten om studenten aan het denken te zetten over een loopbaan in wetenschap en techniek.Studenten op verschillende niveaus van de Detroit Public Schools zijn het doelwit van een poging over de hele staat om meer vrouwen en minderheden te laten inschrijven voor technische programma’s.Een programma dat dit tot zijn missie maakt, is het Detroit Area Pre College Engineering Program (DAPCEP).

Het Detroit Area Pre College Engineering Program

DAPCEP werkt op drie manieren met gebiedsstudenten.Het werkt samen met leraren van lokale openbare scholen om een ​​curriculum te ontwerpen dat creatief denken in de wetenschappen aanmoedigt.Om dit doel te bereiken, sponsort DAPCEP wetenschapsbeurzen, excursies en universitaire seminars voor studenten en docenten.

DAPCEP organiseert ook een zaterdagprogramma in samenwerking met lokale universiteiten en bedrijven om verrijkende activiteiten te biedenvoor leerlingen in groep 4 t/m 12. Deze activiteiten richten zich op verschillende aspecten van wiskunde, informatica, techniek, natuurkunde, scheikunde en communicatieve vaardigheden.

Naast de programma’s tijdens de schooljaar brengt DAPCEP lokale openbare scholieren naar universiteiten voor zomerprogramma’s.Sommige zomerprogramma’s zijn residentieel, waarbij studenten een paar weken op de campus wonen en het studentenleven echt proeven.Andere programma’s bieden vervoer van en naar de campus.

University Partnerships

DAPCEP’s lijst met universitaire partners is zeker indrukwekkend.

• University of Detroit Mercy

• Michigan State University

• University of Michigan Ann Arbor

• Wayne State University

• Lawrence Technical University

• Oakland University

• Universiteit van Michigan, Dearborn

• Michigan Technological University

Het Little Engineer-programma

Innaast hun zeer succesvolle middelbare school- en middelbare schoolprogramma’s, heeft DAPCEP ook iets voor kleinere leerlingen.Het Little Engineer-programma is bedoeld voor leerlingen in de klassen K t/m 3. Deze lessen op zaterdag voor zowel kinderen als hun ouders richten zich op het onderwijzen en leren van wiskunde, wetenschappen, pre-engineering en lezen.

Lid worden van DAPCEP

Het selectieproces voor DAPCEP kan ontmoedigend zijn voor ouders die deze kans graag aan hun kinderen willen geven.DAPCEP houdt elk najaar een open huis voor toekomstige studenten en ouders.Studenten moeten een 2.0 Grade Point Average behouden in al hun schoolvakken.Andere factoren, zoals aanwezigheid en het volgen van bepaalde academische vakken in het reguliere schoolcurriculum, zoals natuurkunde, scheikunde en hogere wiskunde, spelen ook een rol bij de selectie van studenten.Voor veel programma’s hebben studenten ook aanbevelingsbrieven nodig van hun docenten wiskunde en natuurwetenschappen.

Aanbod zomercursussen

DAPCEP’s universitaire partnerschappen bieden eenaanbod van zomercursussen voor studenten uit Detroit.Hier zijn enkele hoogtepunten:

• Watershed Investigators (University of Detroit Mercy)

Leerlingen gaan de lokale waterkwaliteit onderzoeken in een reeks real-world experimenten.

• Hoe wiskunde onze wereld op zijn kop zet (Tabernacle)

Leerlingen zullen zien hoe hun wiskundige en wetenschappelijke vaardigheden zich verhouden tot die van andere leerlingen over de hele wereld, met name in China en India.

• Draadloos geïntegreerdMicrosystems (Michigan State University)

Hands on-activiteiten en presentaties van negen verschillende technische majors aangeboden aan de universiteit.

• Engineering Intensive Workshop (Michigan Technological University)

Studentenkies twee studierichtingen, variërend van werktuigbouwkunde, elektrotechniek, computerondersteunde techniek, computerprogrammering, materiaalkunde, chemische techniek en andere.

Alle DAPCEP-programma’s leggen de nadruk op Detroit en omgevingDe toezegging van het openbare schooldistrict om ervoor te zorgenwaardoor studenten de kans krijgen om veel uitdagende gebieden te verkennen en meer inzicht te krijgen in de schoolervaring.

Je bent misschien geïnteresseerd in