1. Homepage
  2. Zelf Verbetering

Ontdek uw pad naar succes – Deel 3

Ontdek uw pad naar succes – Deel 3
0

Ontdek uw weg naar succes – Deel 3

Als u tot nu toe heeft gelezen, weten we allebei dat u serieus bent over slagen, het maximale uit het leven wilt halen,en het bereiken van uw doelen.

Hoe houdt u ‘het vuur brandend’ tijdens de dagelijkse strijd van het leven?Het is eigenlijk eenvoudig, maar het vereist het geduld om elke taak in overweging te nemen, zonder alles tegelijk te doen.

Je krijgt de drang om de verloren tijd in te halen.U wilt nu met “lichtsnelheid” vooruit springen.Als je deel een en twee van deze serie al hebt gelezen, ben je de rest ver vooruit.Zoveel mensen zitten te dromen, twijfelen of praten gewoon, maar slechts weinigen ondernemen actie en houden het dan vol.

De volgende stap is een ‘coach’ zoeken.Je denkt nu, touringcars zijn duur;en je hebt gelijk, maar je hoeft niet veel uit te geven.Zo werkt het: zoek naar de meest positieve persoon die je om je heen kunt vinden, zien of horen.Deze persoon zit vol met positieve energie en je hoeft alleen maar te luisteren.

Je kunt selectief zijn in advies, maar besef dat positieve energie besmettelijk is en dat je wegloopt vanook gesprekken met positieve energie.Aan de andere kant, blijf uit de buurt van negatieve praat;het is ook besmettelijk.

Heb je meer positieve energie nodig?Geen probleem – lees dit soort artikelen, lees boeken over zelfverbetering of luister naar inspirerende audioboeken om positieve energie in u op te wekken.Je kunt niet verliezen met een constante dosis positieve energie om de dag door te komen.

Dus hoe scheid je goede informatie van slechte informatie?Waar begin je, en naar wat of naar wie zou je het eerst luisteren?In het laatste en laatste artikel van deze serie beloof ik een aantal geweldige bronnen te onthullen, maar voor nu is het een goed idee om positieve energie op te doen door bronnen te kiezen die je interessant vindt.

Als ik je naar een klassiek boek over zelfverbetering leid, vind je het misschien saai.

Als je echter iets begint te lezen en het niet kunt neerleggen, krijg je positieve energie en geniet je ervanhet.

Doe jezelf een plezier en ontvang vandaag nog een bron voor zelfverbetering.U hoeft niet al het advies dat u leest te implementeren – neem gewoon wat bij uw levensstijl past.

Laten we nu eens kijken naar visualisatie.Dit is een buitengewoon krachtige schat en we hebben allemaal het vermogen om te visualiseren.Sinds de eerste mens een fantasie had en deze uitkwam, heeft de kracht van visualisatie hele beschavingen opgebouwd.

Denk na over wat je wilt, sluit je ogen, stel je het voor enzie dat je het hebt volbracht.Dit is slechts een oefening, maar het is een oefening naar succes.Verwar visualisatie nooit met ‘pijpdromen’.Visualisatie is een oefening om positieve energie te cultiveren, vooruit te komen en doelen te bereiken.

De verborgen schatten die je vandaag hebt gevonden, zijn geduld, het vermogen om te leren en visualisatie.Nogmaals, je had ze al, maar geduld vereist wat extra werk, net als voor ons allemaal.