1. Homepage
  2. Gezondheid

Loop niet vast in het betalen van uw eigen zorgkosten

Loop niet vast in het betalen van uw eigen zorgkosten
0

Loop niet vast met het betalen van uw eigen zorgkosten

De zorgverzekering krijgen die u wilt en verdient, kan veel angst veroorzaken, tenzij u weet hoe u dat moet doende slimme manier.Het doorzoeken van de vele aanbieders en bergen informatie kan veel tijd kosten.Maak het gemakkelijker door de tijd te nemen om de onderstaande tips te lezen.

Als u kiest tussen een catastrofale en een uitgebreide ziektekostenverzekering, moet u er rekening mee houden dat een uitgebreide ziektekostenverzekering meer kost en de dagelijkse zorgbehoeften dekt, en preventievegezondheidszorg.Catastrofale ziektekostenverzekering is veel goedkoper, maar dekt alleen rampen, zoals de naam al aangeeft.Als u een aanhoudende medische aandoening heeft die regelmatig aandacht vereist, kies dan voor een uitgebreide verzekering.Als je over het algemeen gezond bent maar een vangnet wilt, kies dan voor een catastrofale verzekering.

Houd een gespecificeerde lijst bij van al je medische kosten en ziektekostenverzekeringen.Ook als u geen zelfstandige bent, kunt u er in ieder geval een deel van aftrekken van uw inkomstenbelasting.Eigen bijdragen, tandartsbezoeken en -behandelingen, eigen risico’s, premies en ongedekte zorgkosten kunnen allemaal aftrekbaar zijn, dus zorg ervoor dat u dit navraagt ​​bij een accountant.

Als het om een ​​ziektekostenverzekering gaat,zeker dat u niet te veel betaalt voor medicijnen.Als uw arts u medicijnen voorschrijft, vraag dan of er een generiek geneesmiddel op de markt is.Zo niet, vraag hem dan of er een ander medicijn op de markt is dat een vergelijkbaar therapeutisch effect heeft tegen een fractie van de kosten.

Geef prioriteit aan uw zorgen.Wilt u bij een bepaalde arts of zorginstelling blijven?Wilt u de laagste premie?Heeft u specifieke gezondheidseisen waaraan moet worden voldaan?Zodra u een lijst met uw prioriteiten heeft gemaakt, kunt u het aantal zorgverzekeraars beperken dat geschikt is voor uw behoeften.

Met een door de werkgever gesponsorde ziektekostenverzekering, moet uw bedrijf u accepteren, ondanks uw gezondheidstoestand of reeds bestaande aandoeningen.Zonder een moet u een privépolis zoeken, wat betekent dat uw gezondheid streng zal worden geëvalueerd.Veel staten hebben particuliere ziektekostenverzekeringen die zijn verzekerd over uw medische geschiedenis, rookstatus, gewicht en leeftijd.

Als u reeds bestaande gezondheidsproblemen heeft, moet u zich wapenen metmeer informatie dan normaal.De wetten hieromtrent verschillen sterk van staat tot staat en in sommige staten is het zelfs verboden om op basis hiervan prijzen te verhogen.Zorg ervoor dat u de regels hierover van tevoren goed begrijpt.

Als uw zorgverzekering ontoereikend is en een doktersbezoek niet dekt, laat het uw arts dan weten.Als u hem vertelt over uw huidige financiële situatie, zal hij u waarschijnlijk een korting geven, aangezien u als patiënt behouden hem meer geld oplevert dan wanneer u ervoor kiest om niet meer te gaan omdat u het niet kunt betalen.

Het is duidelijk dat het eenvoudige en praktische advies in de tips in dit artikel een grote bijdrage kan leveren aan het minder stressvol maken van uw zorgverzekering dan u dacht.Stel de implementatie van deze suggesties niet uit en krijg de dekking die u nodig heeft en verdient.

Je bent misschien geïnteresseerd in
kruiden-gezondheid