1. Homepage
  2. Onderwijs

Chauffeursopleiding voor tieners

Chauffeursopleiding voor tieners
0

Rijlessen voor tieners

Vrijwel elke tiener doet het;een rijopleiding volgen om hun leerlingvergunning en uiteindelijk een onbeperkt rijbewijs te verkrijgen.De meeste staten hebben vereisten waaraan een tiener moet voldoen om zijn leerlingvergunning te krijgen.

Wat is een leerlingvergunning?

Een leerlingvergunning is een speciale vergunning die wordt afgegeven door een State Department of Motor Vehicles(vaak aangeduid als DMV, maar sommige staten hebben verschillende titels) bureau voor tieners om te beginnen met een rijopleiding “achter het stuur”.Voor veel staten is de gemiddelde leeftijd waarop u een leerlingvergunning kunt aanvragen 15 jaar. Er zijn echter een paar staten waar u al vanaf 14 en tot 16 jaar een aanvraag kunt indienen.Verschillende staten hebben verschillende vereisten.Er zijn bijvoorbeeld een paar staten die geen formele vereisten hebben, terwijl de meeste een eerste schriftelijke test van de basisprincipes van het rijden vereisen.Meestal is zes tot acht uur klassikaal (of een goedgekeurde thuiscursus) vereist.

Onderwijstraining voor chauffeurs

Zodra u uw eerste rijbewijs heeft behaald, kunt u verwachten dat u doorgaat met uw klassikalestuderen, maar u kunt uw training “achter het stuur” meestal beginnen met een volwassene;meestal een rij-instructeur of ouder.Gedurende deze tijd vereisen de meeste staten een bepaald aantal uren ‘ervaring achter het stuur’.U leert veel van de basisprincipes, zoals: stoppen, letten op verkeer om u heen, afslaan, verschillende verkeersborden herkennen, fileparkeren en meer.Neem deze niet als vanzelfsprekend aan!Je initiële rijopleiding kan een belangrijk spoor vormen voor je rijrecord.

De reis naar je lokale RDW

Zodra je een goedgekeurde rijopleiding hebt gevolgd, ben jeeen vergunning afgegeven.Dit verschilt van staat tot staat.Bij sommige kun je een rijopleiding volgen als je 15 bent, maar moet je wachten tot je 16 jaar bent om een ​​rijbewijs te halen.Weer andere stellen voorwaarden aan een nieuwe bestuurder, zoals beperkte rijtijden, rijden met een volwassene van een bepaalde leeftijd, enzovoort. Uw lokale RDW-kantoor zal u op de hoogte stellen van eventuele speciale bepalingen.

Voordat u uw rijbewijs krijgt, er zijn enkele dingen die u moet weten die nodig zijn om uw rijbewijs te behalen.DMV-kantoren zijn erg strikt met betrekking tot documentatie die u moet overleggen om uw licentie te krijgen.U moet altijd eerst met hen overleggen en zelfs een checklist krijgen.Typische items die u naar uw lokale RDW-kantoor moet brengen om uw rijbewijs te verkrijgen:

Uw originele geboorteakte of een gewaarmerkte kopie van uw geboorteakte met een staatszegel.Wees voorbereid!Het simpelweg meenemen van een gefotokopieerd certificaat zal in de meeste staten niet werken.Hier moet je al heel vroeg in je rijopleiding op voorbereid zijn.Neem indien nodig contact op met de staat waar u bent geboren voor een gewaarmerkt afschrift als u er geen heeft, of voor uw originele certificaat.

Social Security Card.Zorg ervoor dat u uw socialezekerheidskaart bij u heeft.De meeste metropolen hebben een plaatselijk bureau voor sociale zekerheid waar u snel een SSN-kaart kunt krijgen als u uw origineel bent kwijtgeraakt.Nogmaals, zorg ervoor dat je dit vroeg hebt.

Bril of contactlenzen.Bij het aanvragen van uw rijbewijs moet u een oogmeting doen.Zorg ervoor dat u uw bril of contactlenzen meeneemt naar het RDW-kantoor.

Bewijs van voltooiing van een door de staat goedgekeurde rijopleiding.Als u een lokale rijopleiding volgt, moeten zij u een certificaat verstrekken.U moet er altijd zeker van zijn dat ze door de staat zijn gecertificeerd, als uw staat een dergelijke certificering vereist.Als je een door de staat goedgekeurde thuisstudiecursus hebt gevolgd, zoals een door sommige staten gegeven cursus die door een ouder wordt gegeven, of een softwaretraining van derden, krijg je een certificaat van voltooiing.

Bewijs van verzekering.Neem contact op met uw lokale RDW.Sommige staten vereisen dit, sommige staten niet.U moet de minimumverzekering hebben die vereist is voor uw staat, meestal een aansprakelijkheidsverzekering.Zorg dat u een bewijs van verzekering kunt overleggen aan de RDW-klerk.

Bewijs van inschrijving voor de middelbare school.Veel staten vereisen dat je op school bent ingeschreven en een bewijs van inschrijving hebt om een ​​rijbewijs te krijgen onder de 18 jaar. Je school heeft het benodigde formulier en kan het voor je verstrekken om naar het DMV-kantoor te brengen.Als je niet meer op school zit en hebt gekozen voor een GED, zorg er dan voor dat je je GED-certificaat bij je hebt.

Dit zijn de typische zaken die je mee moet nemen naar je lokale DMV-kantoor wanneeraanvragen van uw rijbewijs.Natuurlijk kan elke staat verschillen en u kunt de DMV-website van uw staat bezoeken voor meer specifieke informatie.

Software voor rijopleidingen

Steeds meer staten bieden moderne alternatieven voor het typische klaslokaalopleidingen voor chauffeurs.Sommige staten bieden een door een ouder onderwezen chauffeursopleiding waar studenten thuis kunnen studeren en testen, maar ook “achter het stuur” met een ouder of wettelijke voogd.Veel staten staan ​​studenten nu toe om een ​​goedgekeurde cursus op cd-rom of online te volgen.

Meer informatie over online rijopleidingen vindt u op de Drivers Education-website.

Je bent misschien geïnteresseerd in