1. Homepage
  2. Wetenschap

Easy Science Fair-projecten – Onderwerpen beoordelen

Easy Science Fair-projecten – Onderwerpen beoordelen
0

Easy Science Fair-projecten – geweldige onderwerpen

Wat te doen en wat is het gemakkelijkste science fair-project?Het kiezen van een onderwerp voor eenvoudige wetenschapsbeursprojecten is een groot probleem voor een kind, ongeacht de leeftijd.Er zijn zoveel verschillende onderwerpen en ideeën voor alle klassen;je kunt een geweldige vinden voor elk kind, met bijna elke interesse!

Als je nadenkt over eenvoudige wetenschapsbeursprojecten, houd dan rekening met de interesses van je kind, houdt hij of zij vanvogels of een hekel aan ze?

Wetenschapsbeursprojecten zijn eenvoudigprojecten te overwegen die daarmee verband houden.”Wat is Bliksem” is vaak leuk voor het kind wiens fantasie vaak wordt gevangen tijdens onweersbuien.Afhankelijk van de tijd van het jaar kan uw kind zijn of haar eigen sneeuwmeter bouwen en gebruiken.Een barometer maken is ook vaak een favoriet.

Voor oudere kinderen is het wat moeilijker.Leren over het lichaam en hoe het werkt is iets dat veel kinderen graag doen, gezien het feit dat velen op die leeftijd dokter of verpleegster willen worden – leren over het cardiovasculaire systeem is leerzaam en het maken van een schaalmodel van een hart kan heel veel zijnvan plezier.Ook is leren over bloed en het bestuderen van bloedgerelateerde ziekten erg populair. Je zou jezelf kunnen verbazen en ontdekken dat het in feite makkelijker is dan je denkt.

Voor de kleine computergenie in defamilie, er zijn honderden gemakkelijke wetenschapsbeursprojecten die aansluiten bij hun interesses.In de meeste grote boekwinkels is er een sectie over het bouwen van je eigen robot, en sommige zijn vrij goedkoop (de robot, niet de boeken. Hoewel als je rondkijkt, je misschien ontdekt dat de boeken ook goedkoop zijn).Een kleine, elektronische gadget die uw kind heeft gemaakt, is iets dat ze altijd zullen hebben en het zal hen helpen vertrouwen te krijgen dat ze iets belangrijks kunnen doen, met datgene waar ze van houden.

Een klassieke, maar nog steeds leuke en gemakkelijke bezigheid is het maken van een model van het zonnestelsel met behulp van fruit – sinaasappel voor de zon, appel voor Mars, enz. De plaatselijke bibliotheek zou tonnen informatie over dit onderwerp hebben – zorg er gewoon voor dat ergeen Pluto, die niet meer als een planeet wordt beschouwd, maar als een stuk van iets dat vast kwam te zitten in het zwaartekrachtveld van ons zonnestelsel.

Projecten met magneten zijn favoriet – je eigen magneet maken iseen zeer goedkoop en eenvoudig project dat er indrukwekkend uitziet.Uw kind kan de effecten bestuderen die magneten hebben op zaailingen en hun groei, of op genezing.

Als ouder weet ik zeker dat u uw kind zoveel mogelijk wilt helpen omhun wetenschappelijke project – maar vergeet niet dat het hun project is en dat het niet aan jou is om hun werk voor hen te doen, hoe graag je dat ook zou willen.

Je bent misschien geïnteresseerd in