1. Homepage
  2. Wetenschap

Onderwijsniveaus van St. Maarten

Onderwijsniveaus van St. Maarten
0

Onderwijsniveaus van St. Maarten

Samenvatting: bijna niemand kan het opleidingsniveau van St. Maarten betwisten, vooral scholen als de American University of the Caribbean en de Universityvan St. Maarten.

Bijna niemand kan de recente stijging van het opleidingsniveau van de bevolking op St. Maarten betwisten, vooral in aanwezigheid van de St. Maarten Medical School American University of the Caribbean (AUC) en de University of St Martin (USM).

De St. Maarten Medical School of AUC was oorspronkelijk gevestigd in Montserrat op Brits West-Indië.Maar toen er bijna tien jaar geleden (rond 1995) vulkaanuitbarstingen plaatsvonden in Montserrat, verplaatste de St. Maarten Medical School of AUC haar medische wetenschapscampus naar St. Maarten, waardoor het opleidingsniveau van de bewoners van het eiland toenam.Het verhuisproject was een enorme inspanning, met een totaalbedrag van enkele miljoenen dollars dankzij de modernste medische voorzieningen.Bovendien waren er diverse architectonische ontwerpen geïmplementeerd die het leren van de studenten zouden verbeteren en de Caribische studenten zouden aanmoedigen om zich in te schrijven.

Als zodanig heeft de St. Maarten Medical School ofAUC heeft een atrium van drie verdiepingen samen met een binnenplaats en prachtige landschapsarchitectuur die zou spreken van de bekendheid van de plek.En om fijne milieuaspecten te promoten, zijn er airconditionings in de gebouwen geplaatst en zorgen schaduwrijke gebieden voor die externe structuren.En om het leren van haar studenten meer te vergemakkelijken, biedt de St. Maarten Medical School of AUC moderne collegezalen, klaslokalen en laboratoria die meer dan voldoende technologie bieden om les te geven: audiovisuele technologie, een volledig uitgeruste biologische wetenschap en anatomische dissectielaboratoria, klinische patiëntonderzoeksruimten en een uitgebreide algemene bibliotheek met computers.

De University of St Martin is de keuze voor studenten die op zoek zijn naar beroepen buiten de geneeskunde.Met meer dan 15 jaar onderwijservaring biedt de Universiteit van St. Martin nu een breed scala aan programma’s voor graden, niet-graden en zelfs secundair onderwijs.Maar hoewel de Universiteit van St. Martin zich richt op studenten van de naburige eilanden, handhaaft het nog steeds de solide regel om kleine klassen te houden.Dat is om elke student persoonlijk onderwijs en begeleiding te bieden.

De bewoners en de gemeenschapsgroepen zijn ook factoren die het onderwijsniveau op St. Maarten verhogen.In feite heeft een bepaalde groep inwoners enkele stappen voorgesteld om verschillende factoren van de samenleving te verbeteren, met uitzondering van het toerisme, dat op dit moment nauwelijks behoeft te worden verbeterd.De groep, St. Maarten Hospitality & Trade Association (SHTA), wordt vertegenwoordigd door individuen en particuliere bedrijven die graag een hervorming willen naar andere gemeenschapsaspecten van St. Maarten, met name het milieu, veiligheid en beveiliging, onderwijs en infrastructuur.

Je bent misschien geïnteresseerd in