1. Homepage
  2. Economie

Engelse les in China

Engelse les in China
0

Engels lesgeven in China

“Als je veel uitdagingen in je lesportfolio wilt hebben, hoef je niet verder te zoeken dan Engels lesgeven in China. De demografie van Chinain combinatie met de factor dat minder dan 5% van hun bevolking in staat zou zijn om Engels te spreken of te schrijven met enige mate van vloeiendheid, is dit slechts een inleidende uitdaging voor jou. Zet je schrap voor nog veel meer terwijl je aan de slag gaat met je banen als leraar Engelsdie betrekking hebben op het onderwijzen van Engels in China.

Mandarijn is het lokale dialect in China. Houd er rekening mee dat Mandarijn een van de moeilijkste nationale talen ter wereld is om te leren. Dat gezegd hebbende, mensen inChina is opgegroeid met lezen en schrijven met gemak. Als je tegenwoordig naar China gaat, zul je merken dat mensen veel vloeiender in het Mandarijn kunnen communiceren dan jij in het Engels.

Is dat moeilijk om Engels te onderwijzen in China?

De Chinese overheid heeftwakker geworden met de realiteit dat kennis van het Engels een must voor hen is om te kunnen concurreren met de wereldeconomie.Nu China zijn handelsgrenzen voor het grootste deel van het Westen heeft geopend, is het voor de meeste mensen in China noodzakelijk geworden om goed in het Engels te praten en te communiceren.Om te beginnen heeft het onderwijzen van Engels in China de Economic Free Zones bereikt.Dit is niet waar het ophoudt, want het Engels heeft zijn tentakels verspreid naar scholen, universiteiten en de meer populaire coffeeshops.

Wat de statistieken betreft, hier is een knaller!Bijna 600 miljoen inwoners van China begrijpen Engels op een bepaald niveau.Vergelijk dat eens met de bevolking van de Verenigde Staten van Amerika.Er is geen slimme man voor nodig om te begrijpen dat meer dan twee keer de bevolking van de Verenigde Staten van Amerika Engels leest in China.Dit maakt het veel gemakkelijker om Engels te onderwijzen in China dan een paar decennia geleden.

Dit is slechts het topje van de ijsberg

Die statistieken geven maar de helft van het beeld weer.Het ware beeld is dat bijna 40% van de Chinese bevolking nog steeds niet op de hoogte is van het leren van Engels als tweede taal.Dat is waar je verlangen om Engels te onderwijzen in China naar voren komt.Omdat het een van de meest uitdagende banen is om Engels te onderwijzen, zou je Engelse lesgeven in China op alle niveaus zeer worden erkend.Uw rol in het transformeren van een lokale economie naar een wereldeconomie wordt zeer op prijs gesteld.

Al met al is Engels onderwijzen in China een van de kansen die elke gekwalificeerdeof gecertificeerde leraar moet opkijken.Een baan als leraar Engels aannemen in China is slechts een extra kwalificatie voor een leraar Engels.”

Je bent misschien geïnteresseerd in