1. Homepage
  2. Wetenschap

Genieten van kunst, muziek en wetenschap tijdens uw vakantie in Orlando

Genieten van kunst, muziek en wetenschap tijdens uw vakantie in Orlando
0

Genieten van kunst, muziek en wetenschap tijdens je vakantie in Orlando

De meeste mensen bezoeken Orlando om hun gezin te trakteren op het plezier in Disney World, Universal Studios en het andere themaparken.Maar Orlando biedt veel meer dan deze bekende attracties, en een goede manier om uw vakantie cultureel rijker te maken, is door te profiteren van de uitstekende musea en het culturele aanbod van Orlando.Hier is een korte gids voor een aantal van hen.

Het Orlando Museum of Art

Het Orlando Museum of Art wordt beschouwd als een van demooiste kunstmusea in Florida en in het zuiden.Het werd opgericht in 1924 en presenteert nationale en internationale tentoonstellingen en heeft een eigen permanente collectie met Amerikaanse, precolumbiaanse en Afrikaanse kunst.

Het museum biedt educatieve programma’s die worden bijgewoond door 37.000schoolgaande kinderen per jaar.Als u informatie wilt over de huidige exposities en programma’s, belt u 407-896-4231

Mailtland Art Center

Dit centrum staat bekend om zijnarchitectuur als voor zijn exposities.De architectuur van het centrum, ontworpen in 1930 door Andre Smith, heeft Azteekse Maya-motieven en betonnen reliëfsnijwerk.Het gebouw staat vermeld in het nationaal register van historische plaatsen.

Het kunstcentrum stelt hedendaagse beeldende kunst tentoon, waaronder fotografie, schilderkunst en beeldhouwkunst.Daarnaast is het centrum ook een actief cultureel centrum met twee artists in residence.Er staan ​​ook 25 instructeurs klaar om lessen beeldende kunst te geven.

Neem voor meer informatie contact op met: Maitland Art Center, 231 W. Packwood (halverwege tussen Winter park en Altamonte Spring, Maitland, Florida,32751, Telefoon: 407-539-2181

The Florida Young Artists Orchestra

Als u Orlando tijdens het schooljaar bezoekt, kunt uin een concert door de jonge muzikanten van dit gebied? Dit orkest werd in 1997 opgericht door een groep leraren, muziekprofessionals, gemeenschapsleiders en ouders als een non-profitorganisatie die zich inzet voor een verrijkende ervaring voor jonge artiesten in het gebied.

Tijdens het schooljaar repeteren en treden de leerlingen op op de UCF-campus in Orlando.

Orlando Science Center

Zijn uw kinderen gefascineerd door ruimtevaart en wetenschap? Zo ja, trakteer ze dan op het Orlando’s Science Center, de thuisbasis van het grootste koepelvormigeater en Digistar-planetarium ter wereld.

Het centrum biedt ook praktische wetenschappelijke tentoonstellingen op vier niveaus, een unieke wetenschapswinkel en een Darden Adventure Theatre met 250 zitplaatsen.Nationale en internationale reizende tentoonstellingen worden het hele jaar door aangeboden in de tentoonstellingsruimte van 7000 m² van het centrum.Als u meer informatie wilt over het Science Center, bel dan 407-514-2000

U kunt uw volgende vakantie naar Orlando zowel cultureel stimulerend als leuk maken door gebruik te maken van de bovengenoemde museaen culturele centra.

Je bent misschien geïnteresseerd in