1. Homepage
  2. Wetenschap

Eindelijk een hartige nieuwe manier om gewicht te verliezen en het er levenslang af te houden

Eindelijk een hartige nieuwe manier om gewicht te verliezen en het er levenslang af te houden
0

Eindelijk een smakelijke nieuwe manier om gewicht te verliezen en er levenslang vanaf te blijven

Een ouderwetse manier van eten in een nieuwe wereld kan beter zijn dande vele diëten die extreem en moeilijk of duur zijn om te volgen, en resultaat geeft in slechts 10 dagen.Het is “The Sonoma Diet” (Meredith Books, $ 24,95) door Dr. Connie Guttersen, RD, Ph.D.

Gewone plannen voor gewichtsverlies kunnen ongemakkelijk of zelfsongezond, waarbij je wordt gevraagd om bepaalde ingrediënten weg te laten, en het kan moeilijk zijn om erachter te komen wat er precies in alles zit wat je eet, vooral als je uit eten wilt of bij iemand anders aan tafel.

Er is nu een medisch bewezen krachtpatserprogramma dat al talloze lijners heeft geholpen af ​​te vallen zonder calorieën te tellen of een enkele voedselcategorie te schrappen.Dit is de verjongende, zonovergoten keuken waar je zonder schuldgevoel van kunt genieten terwijl je een leven lang mager blijft.Zo wordt etenstijd een feest, geen ontbering.

Dat komt omdat aan de andere kant van de Atlantische Oceaan een tijdloze mediterrane benadering consequent is gekoppeld aan gewichtsbeheersing en een uitstekende algehele gezondheid.Nu is de wetenschap achter deze wondervoedingsmiddelen eindelijk vertaald naar een andere zonovergoten plaats dichter bij huis: Sonoma County, Californië.Het resultaat is een beproefde, gezonde en volledig smakelijke manier om fit te blijven voor het leven.

Dr.Guttersen was jarenlang een gewichtsverliesadviseur en voedingsonderzoeker en ze is nu verbonden aan de faculteit van het gerenommeerde Culinary Institute of America.Ze werd geïnspireerd om een ​​geavanceerd programma te ontwikkelen dat een viering van eten zou weerspiegelen en perfectioneren voor mensen die van eten houden en smaakvol eten biedt dat goed genoeg is voor gasten.Uit een recent onderzoek is gebleken dat het verhogen van koolhydraten met de nadruk op groenten en fruit en granen in feite niet leidt tot gewichtstoename.Het Sonoma-dieet vereist geen dieetvoeding, alleen bevredigende, gemakkelijk te bereiden maaltijden die uw lichaam daadwerkelijk programmeren om gewicht te verliezen.Smaakvolle recepten waar het hele gezin dol op zal zijn, zijn geportioneerd zodat je niet te veel zult eten.Drukke lijners kunnen genieten van snelle salades, zelfs als ze altijd onderweg zijn.

U kunt genieten van zo’n zorgeloze ervaring met The Sonoma Diet omdat Dr. Guttersen alle wetenschap heeft gedaan voorJij.Haar aanbevolen maaltijden bieden een scala aan heerlijke ‘powerfoods’ die maximale ziektebestrijdende voedingsstoffen leveren, doordrenkt met robuuste smaken en veel variatie.Deze krachtige maaltijden, die in de juiste combinaties worden gegeten, geven je een verzadigd gevoel en brengen de stofwisseling in je lichaam in een hogere versnelling.

Je bent misschien geïnteresseerd in