1. Homepage
  2. Wetenschap

Appin-kennisoplossingen vinden

Appin-kennisoplossingen vinden
0

Appin Knowledge Solutions vinden

Ik noem ondernemerschap ‘De kunst van het nemen van risico’.Zo ben ik ermee begonnen.Omdat ik van de afdeling Computerwetenschappen kom, verwachtten de mensen van IIT Delhi altijd dat ik voor een MS in de VS zou gaan. Maar de zaken liepen anders omdat ik altijd op zoek was naar een ander spoor.Ik wilde een topondernemer worden.

Ik begon met de geest van een computerwetenschapper en bedacht veel ideeën en verbeeldingskracht, zodat deze binnenkort zouden kunnen worden omgezet in een bedrijf van een miljoen dollar.Maar ondernemerschap was heel anders dan informatica.Lol.Mijn reis begon met het lezen van boeken van mijn goeroes Robert Kiyosaki, Anthony Robbins.Ik ben lid geworden van verschillende Yahoo-groepen om in contact te komen met ondernemende mensen, waarvan de beste Spirit of Entrepreneurship is.Ik heb nooit geweten dat het mijn leven zou veranderen.Ik begon met een businessplan van een afstandsonderwijsbedrijf.Helaas konden we het businessplan niet verwezenlijken.De volgende kwam XirsVentures Inc., mede opgericht door IIT-alumni.Ik heb met hen samengewerkt bij het opzetten van de eerste zaken.Daarnaast heb ik als analist met hen samengewerkt en via Elance meegewerkt aan aanbestedingsprojecten.Xirs Ventures is een wereldwijd bedrijf met kantoren in de VS, India en Australië. Tegelijkertijd kwam ik in contact met Maninder, oprichter van de website 123oye.We werkten aan bepaalde plannen voor 123oye.Sommigen van hen zijn werkelijkheid geworden, terwijl anderen dat niet deden.Maar met zijn doorzettingsvermogen was ik er zeker van dat hij er een zeer goede website van zou maken voor informatie over banen en carrière.Ik had nog steeds honger naar meer.En er kwamen veel ideeën in mijn gedachten en toen kwam het concept om studenten op te leiden om de kloof te overbruggen.Zes mensen zaten bij elkaar, brainstormden en richtten “Xirs Appin” op.Het concept is nu veel veranderd en dat geldt ook voor veel dingen.De naam van het bedrijf werd “Appin Knowledge Solutions” (www.appinonline.com) nadat we het hadden opgericht.We zijn nu een landelijk bedrijf dat uitgebreide workshops, trainingsprogramma’s en seminars aanbiedt die het leven van mensen op technologiegebied en persoonlijke ontwikkeling transformeren.Het is een lange weg die we zijn afgelegd sinds ik me herinner dat we Rs 5k op een bankrekening hadden en geen merknaam.We zijn aanwezig in India en de VS en zeer binnenkort zullen we uitbreiden naar de Filipijnen.Ons enige doel is het bieden van trainingsprogramma’s en workshops die het onderwijs in de wereld transformeren.Voor meer details kun je www.appinonline.com bezoeken.

Er zijn een paar heel belangrijke dingen over ondernemerschap die uit dit traject naar voren zijn gekomen.Ik zal er een paar noemen.

Bij ondernemerschap gaat het erom de eerste stap te zetten en deze te implementeren.

Risico’s nemen, evalueren en leren.

Een van de belangrijkste onderdelenBij het evalueren van een bedrijfsidee gaat het om de schaalbaarheid ervan.

Richt u op het ontwikkelen van middelen voor het bedrijf.dat wil zeggen: denk op de lange termijn.

Bied kwaliteitsproducten en -services aan de klant.

Leer internet gebruiken.Het zal uw bedrijf transformeren.

Kies uw Associates slim.

‘Ik ben geen ondernemer alleen maar om geld, naam en faam te verdienen, ik hou van de kunst van het nemen van risico’s om een ​​grote verandering in de bedrijfsvoering te bewerkstelligenhet leven van mensen”

Rajat Khare

www.appinonline.com

Rajat.khare@appinonline.com

Je bent misschien geïnteresseerd in