1. Hoofdpagina
  2. Economie

Kortingsprijzen vinden voor autoverhuur in Torrevieja

Kortingsprijzen vinden voor autoverhuur in Torrevieja
0

Kortingsprijzen vinden voor autohuur in Torrevieja

Een auto huren in Torrevieja is de beste manier om rond de Costa Blanca te reizen.Met een auto kunt u volgens uw eigen tijdschema reizen zonder afhankelijk te zijn van de dienstregeling van het openbaar vervoer.Als u van plan bent het land in te trekken of van stad naar stad te reizen, is een auto de beste keuze.

U kunt de auto huren in de stad of op de luchthaven van Alicante.Als u in de zomer reist, zorg er dan voor dat u uw auto vroeg reserveert, want ze zijn snel uitverkocht.Reserveer de auto op het moment dat u uw vlucht en hotel boekt.Zo weet u zeker dat u de auto krijgt die u zoekt voor een goede prijs.

Kortingsprijzen voor autohuur in Torrevieja

Degemakkelijkste manier om een ​​auto te vergelijken is op internet.U kunt de prijzen van verschillende bedrijven vergelijken.Op sommige websites kunt u deals naast elkaar vergelijken voor een eenvoudigere en nauwkeurigere vergelijking.

Vergeet niet alleen de prijs te vergelijken, maar ook het totale pakket.De ene lijkt misschien duurder, maar als het zaken als een extra bestuurder, belastingen en onbeperkt aantal kilometers omvat, is het misschien de betere deal.Lees de kleine lettertjes en stel vragen over wat is inbegrepen.Vraag naar de kosten van extra’s die niet zijn inbegrepen om u een nauwkeurigere vergelijking te geven.

Bij grotere bedrijven belt u het plaatselijke bureau in Torrevieja.De meeste hebben meertalig personeel, als je geen Spaans spreekt.Soms heeft het lokale bureau een special die niet online verschijnt.Als dit het geval is, krijgt u mogelijk een betere deal dan degene die u op internet hebt gevonden.Bellen en vragen kan geen kwaad.

Waar u op moet letten bij autohuur in Torrevieja

Denk na over de grootte van de auto die u nodig heefthuren.Een economy-maat is het minst duur.Deze zijn goedkoper, zowel wat betreft het tarief dat u betaalt als wat betreft brandstofefficiëntie.Als u met een kleine groep reist, volstaat een economy.Als u met een gezin of een grotere groep reist, heeft u een groter voertuig nodig.

Economy-auto’s zijn sneller uitverkocht dan andere auto’s.Reserveer een economy, want je kunt altijd later upgraden.Als het bedrijf deze maat niet meer heeft, zullen ze je upgraden naar een groter voertuig.Als dit het geval is, geven de meesten u de upgrade voor de prijs van de economie.

Hoe lang houdt u de auto?De meeste bedrijven rekenen dag- of weektarieven voor autoverhuur.In de meeste gevallen is het betalen van het dagtarief duurder dan het weektarief, als u de auto langer dan twee of drie dagen houdt.U kunt zelfs besparen door het weektarief te betalen, zelfs als u de auto maar vier dagen houdt.

Vraag of er een minimum aantal dagen is dat u de auto moet houden.Sommige bedrijven brengen het dagtarief in rekening als u de auto minimaal vijf dagen niet houdt.Lees de kleine lettertjes en vraag hiernaar.Andere bedrijven vinden het niet erg als u het voertuig eerder inlevert.

Heeft u de verzekering nodig?De kosten van een verzekering via het autoverhuurbedrijf kunnen behoorlijk hoog oplopen.Je kunt je afvragen of dit nodig is.Neem voordat u van huis gaat contact op met uw verzekeringsmaatschappij.Sommige hebben betrekking op huurauto’s.Als uw polis de auto dekt, hoeft u het extra geld niet uit te geven aan de autohuurverzekering.Vraag uw verzekeringsagent naar eventuele voorwaarden of beperkingen op uw dekking.U wilt geld besparen, maar er zeker van zijn dat u gedekt bent.

Sommige grote creditcards bieden ook verzekeringen aan.Bel uw creditcardmaatschappij om erachter te komen of u gedekt bent.Nogmaals, vraag naar eventuele voorwaarden of beperkingen op de dekking.Als de creditcard de huur dekt, verspilt u uw geld aan de verzekeringskosten.

Misschien bent u geïnteresseerd

Over de auteur

Laat een reactie achter