1. Hoofdpagina
  2. Nieuws

Vijf manieren om positief te blijven in een negatieve wereld

Vijf manieren om positief te blijven in een negatieve wereld
0

Vijf manieren om positief te blijven in een negatieve wereld

Gezien de toenemende negatieve gebeurtenissen in de wereld zijn hier vijf dingen die u kunt doen om positief te blijvenpositief.

1.Neem een ​​nieuwssabbatical.Luisteren naar het nieuws kan ronduit deprimerend zijn.Al het slechte nieuws kan je de hele tijd naar beneden halen en daar houden.Geef jezelf toestemming om niet meer naar het nieuws te luisteren, vooral voordat je naar bed gaat.

2.Gebruik uw invloed om goed te doen waar u woont.Verleg uw aandacht van wat er in andere delen van de wereld gebeurt naar uw gemeenschap.Doe mee aan een positieve verandering of bijdrage.

3.Concentreer u op wat werkt in uw leven.Kies iets waar je dankbaar voor bent en concentreer je daar de rest van de dag op.

4.Spreek je waardering uit naar anderen.Je kunt een positieve wereld creëren, persoon voor persoon, door elke kans die je krijgt te bedanken voor iedereen met wie je omgaat – van de persoon die een deur voor je openhoudt tot je kind dat een klusje doet voor een gekoesterde vriend of geliefde.

5.Focus op wat je kunt veranderen, laat los wat je niet kunt veranderen.Wanneer u wordt geconfronteerd met een verontrustende situatie, vraag uzelf dan af of u de gebeurtenissen onder controle kunt houden.Als je dat doet, verander dan wat je kunt.Als je dat niet doet, leer het dan los te laten en verder te gaan.

Misschien bent u geïnteresseerd

Over de auteur

Laat een reactie achter