1. Homepage
  2. Zelf Verbetering

Concentreer u op uw mentale en emotionele kant om vanaf vandaag zelfverbetering te bereiken.

Concentreer u op uw mentale en emotionele kant om vanaf vandaag zelfverbetering te bereiken.
0

Concentreer u op uw mentale en emotionele kant om vanaf vandaag zelfverbetering te bereiken.

Niet iedereen gelooft dit, maar de emotionele en mentale aspecten van een persoon, gecombineerd,leidt tot betere zelfverbetering.

Emoties domineren graag onze acties en reacties, ook al willen we soms niet dat dit gebeurt.De samenleving ziet emoties vaak als een teken van zwakte, dus mensen zijn eraan gewend ze opzij te schuiven en zich steeds meer te concentreren op de rationele aspecten.

Hoe streng en logisch je ook bent, zul je altijd voelen.Op de een of andere manier zal iets of iemand je doordringen.

Positieve emoties zijn een levenslang doel voor velen van ons die zich zorgen maken over emotionele gezondheid en zelfverbetering.Wat is belangrijker;de hoeveelheid geld die je tijdens je leven hebt verdiend of de keren dat je uit pure vreugde hebt gelachen?

Mensen hebben de neiging om hun negatieve gevoelens achter hun positieve emoties te plaatsen.Dit is een van de grootste problemen die mensen in hun leven tegenkomen.

Er is geen duidelijke manier om een ​​negatieve ervaring te negeren en te vervangen door een positieve.Zo werkt het leven gewoon niet.

Als je bijvoorbeeld een kind was en je goudvis doodging, zou je diepbedroefd zijn.Je ouders zullen waarschijnlijk nog een goudvis voor je kopen, maar het verdriet is er nog steeds.

Het wordt nog ingewikkelder als je volwassen wordt.Een ruzie met je partner de avond ervoor zal je hele dag beïnvloeden.Je gaat boos, moe naar je werk en je gedachten dwalen af.Op weg naar huis van je werk merk je niet dat de zon schijnt en je zou niet in de verleiding komen om bij een kraampje langs de weg te stoppen om wat verse groenten en fruit te halen.

Dit allemaal omdat dat zo iséén negatieve gedachte heeft de manier aangetast waarop je de realiteit om je heen waarneemt.

Op dit moment zul je beseffen dat het vinden van een veilige plek om je geest te ontspannen wonderen zal doen voor je emotionele en mentale verbetering.

Die plaats is relatief eenvoudig te vinden.Dit kan een werkelijke plaats zijn of een denkbeeldige locatie.Het beste idee is om er helemaal in op te gaan.

Stel dat u een probleem heeft en dat het maar niet wil verdwijnen.Ga bowlen.Weet niet hoe?Probeer het gewoon.

Ga helemaal op in het spel.Je geest zal wegdrijven van de negatieve gedachten die je laatste uren of dagen domineerden en een heel nieuw soort informatie gaan verwerken.

Een veilige haven kan vele vormen aannemen.Het kan een liedje zijn, een film, zelfs een persoon of dier.Het belangrijkste is dat u zich helemaal kunt inleven in deze nieuwe activiteit.

U kunt nog steeds af en toe flitsen van het probleem krijgen.Negeer het en ga nog meer op in wat u aan het doen bent.

Wanneer het bowlen, het liedje of de film eindigt, keert u abrupt terug naar de realiteit.Je zult je waarschijnlijk terug willen trekken naar de veilige plek.Doe het niet.

De veilige plek bestaat alleen als een helpende hand, niet als een oplossing voor je levensproblemen, of die nu klein of groot zijn.Het dient alleen als ontsnappingsroute.

Je keert terug uit je veilige zone met een verhoogd energieniveau.Je gaat je beter in je vel voelen en krijgt meer zelfvertrouwen.U zult zien dat elk probleem kan worden opgelost.

Zo kan een kleine ontsnapping aan een harde realiteit uw emotionele en mentale gezondheid verbeteren.Probeer dit vaak te doen en je bent op weg naar betere zelfverbetering.