1. Homepage
  2. Nieuws

Voor degenen die Daytraders willen worden….

Voor degenen die Daytraders willen worden….
0

Voor degenen die Daytraders willen worden….

Dus u wilt uw brood verdienen met DayTrading?

Heeft u allemaal de verhalen gehoord van verloren DayTraders die door de straten renden en mensen neerschoten?

Tijdens de onstuimige .com-dagen voorafgaand aan 2001 (toen Bush president werd)waren aandelen, 3 of 4 keer per week die stegen van 30 naar 200% per dag.

Als u wist wat u deed, was het mogelijk om dit te controleren voordat de markt opengingom in realtime te zien welke aandelen in de markt stonden en waarom.

En als je dan een snel elektronisch makelaarssysteem zou hebben, zou je de markt in kunnen duiken, een hoop kunnen kopen en ze hetzelfde kunnen verkopendag.

Ongeveer 1% van de mensen die dit deden, verdiende consistent geld.

Ik zag een particulier een miljoen verdienen in één dag shorten op Corel.En dan was er nog iemand die veel verloor door te lang vast te houden aan de WWWF-beursintroductie.

In feite komt het erop neer dat als je rekening houdt met inflatie, jekunt u uw geld sinds 2001 beter in een oude sok stoppen.

Dus wat te doen?

Geef de aandelenmarkt opalleen DayTrading opgeven?

Geef de aandelenmarkt niet op, als u het juiste systeem gebruikt, een eenvoudige set formules, kunt u nog steeds 30% of meer verdienenjaarlijks op uw geld.

Als u dit eenvoudige systeem gebruikt, zou $ 11.000 die 17 jaar lang op de markt blijft, vandaag meer dan een miljoen dollar waard zijn.

Maar het is geen DayTrading en je zou nog steeds een sterke maag nodig hebben om deze 17 jaar uit te zitten, want sommige van die jaren zouden je een negatief rendement opleveren.

Waar het op neer komt is dit;als u DayTrade wilt doen, is er maar één manier om dit vandaag te doen.En dat is met MINDBLOWING News.

MINDBLOWING News in de trant van:

XYZ Corporation vindt remedie tegen kanker.ABC Inc vindt Eternal Life Pill uit DreamCar Corp vindt auto uit die op water rijdt.

Je snapt het idee.

En dan ga ik nog een kwalificatie gebruiken:

Je zou dit nieuws moeten krijgen VOORDAT de meeste andere mensen het krijgen.

Hoe je dit doet:

Voor ongeveer $ 10 per maand kun je een abonnement nemen oprealtime marktnieuws.

Ontvang uw realtime marktnieuws rond 06:00 uur Eastern Standard Time.

Stel dat u het realtime nieuws vindt dat een bedrijf heeft bedachteen auto die op water rijdt.

Controleer het tijdstip waarop het nieuws voor het eerst werd uitgebracht en zorg ervoor dat het nieuwsbericht gisteren niet beschikbaar was.

Koop het aandeel nu met gelddie u zich kunt veroorloven ALTIJD EEN STOP LOSS TE GEBRUIKEN.

Bij de meeste elektronische beursvennootschappen kunt u tegenwoordig al vanaf 06.00 uur EST aandelen op NASDAQ kopen.

Verkoop het aandeel om 09.28 uur EST aan alle handelaren die wakker worden.

Dat zou kunnenmogelijk uw geld verdubbelen.

Dus zou u opnieuw in dit aandeel handelen nadat de markt officieel is geopend?

Nee, dat zou ik niet doen.

De marktmakers zullen tijdens de eerste dag te veel mindgames spelen met het aandeel dat het verbluffende nieuws heeft voortgebracht.

Onthoud de bovenstaande uitspraak:

“Sinds 2001 zijn er maar heel weinig dagen geweest dat aandelen in één dag meer dan 30% stegen, de kracht is verdwenen uit zowel de Nasdaq als de Dow.”

Houd de verbluffende nieuwsvoorraad nooit van de ene op de andere dag vast, omdat mensen het in de meeste gevallen op de tweede dag dumpen.

Nog een tip:

Koop IPO’s nooit op de eerste dag.

De meest aangeprezen IPO (wat betekent dat bijna alle grote beursvennootschappen deze IPO de hemel in prezen) kostte mensen het meeste in waardedalingop de tweede dag na de beursgang.

Wie waren dewinnaars?De makelaarskantoren.

Dus als u geld te besteden heeft, een ijzeren maag heeft en marktnieuws wilt kijken van 06:00 tot 09:28 uur EST, dan is DayTrading wellicht iets voor u.

Je bent misschien geïnteresseerd in