1. Homepage
  2. Wetenschap

Tuinieren – Natuurwetenschap GEEN Rocket Science..

Tuinieren – Natuurwetenschap GEEN Rocket Science..
0

Tuinieren – natuurwetenschap, GEEN raketwetenschap..

Dwing jezelf niet uit de meest winstgevende hobby in het universum omdat je denkt dat hette moeilijk om te leren…Dat is het niet!

Tuinieren is hard op weg om ’s werelds grootste hobby te worden, en met de laatste ‘alternatieve’ informatie die we tot onze beschikking hebben,een natuurwetenschap is leuk om over te leren en uiterst lonend…

Produceer je eigen groenten en fruit – verminder de boodschappen.

Houd het biologisch! – wees aardig voor de planeeten je lichaam.

Blijf fit en gezond met lichaamsbeweging en frisse lucht.

Breng quality time met het gezin door in de buitenlucht.

Turbo boost je creatieve geest

En als dat niet genoeg is om mee door te gaan, leer dan alles over plantensoorten in al zijn glorie.Van bomen tot schimmels, er zijn miljoenen planten om te onderzoeken, te laten groeien en te eten – geen kans om je te vervelen!

Eerst moet je je eerste stap zetten.

Begin met tuinieren, wees eentuinman, geniet van je tuin.

Van nul beginnen?Laat je fantasie de vrije loop.Ga in het midden (-ish) van je tuin staan ​​en stel je voor..sluit je ogen als je wilt.

Houd je niet in.Laat je creatieve gedachten de vrije loop.Hoeveel kun je doen met je ruimte?Stel je geen minuut voor dat een eenvoudig gazon je hier van de haak laat slaan.Een gazon heeft onderhoud nodig en moet regelmatig worden gemaaid – voor ALTIJD..en het kan ook een beetje saai worden om naar te kijken!Wat dacht je van het maken van

een vlinderveld

een hoek met wilde bloemen

een moestuin

een kruidentuin

een waterpartij

Dan heeft u een schuur nodig om uw gereedschap op te bergen.Waar zou die het beste in je tuin kunnen staan?Verspil geen zonnige standplaats met een tuinstructuur.Schuurtjes hoeven niet in de volle zon te staan ​​om te overleven!

Is er voldoende ruimte om tuinmeubelen te plaatsen?In plaats van te kiezen voor de tafel-en-vier-stoelen-op-patio-stijl, kun je banken en kleine tafels op halfschaduwrijke plekken bij de kamperfoelie of rond de kruiden plaatsen?

Als je denkt dat je eenredelijk idee van alles wat je van je tuin wilt, maak wat aantekeningen en denk er een tijdje over na.Begin er niet te snel aan – vaker wel dan niet doe je hetzelfde werk twee keer.Blader door tuincatalogi, neem even de tijd en plan een beetje.

Maar niet te lang!Laat de ideeën niet verdorren tot een nieuw bestand voor een dag.

Als u voldoende budget heeft om uw tuinstructuren en meubels te kopen, doet u dit eerst en plaatst u ze inje tuin.Creëer vervolgens uw bloemperken, moestuinen en natuurplekken rond deze structuren.

Als u vooraf geen contant geld heeft, hoeft u zich geen zorgen te maken.De dingen die je nodig hebt, komen naar je toe.Bereid de ruimte voor nu voor alsof je WEL een schuurtje, een bank of wat dan ook hebt, en werk rond deze gebieden.

Begin alle patches en werk eraan wanneer en wanneer je kunt, of begin één patch enmaak het af voordat je verder gaat met het volgende.Hoe u in uw tuin werkt, hangt van een aantal dingen af…

grootte van het land en budget

helpende handen beschikbaar

seizoenen en het weer

tijdvakken en energieniveaus!

Behandel tuinieren als een doorlopende hobby in plaats van als een project dat moet worden gestart en afgemaakt.Planten zijn groeiende levensvormen en zullen altijd de vorm en het gevoel van uw tuin veranderen.Ga mee waar je kunt en snoei zwaar waar nodig!

Betrek de kinderen bij snel ontkiemende zaden en snelgroeiende planten.Veel retailers bieden speciale zadenmengsels voor kinderen aan.Pompoenen zijn geweldig om kinderen te interesseren voor tuinieren.

Leer meer over eetbare bloemen en leer de kinderen wat wel en niet gegeten kan worden – en waarom.

Laat de kinderen nietgras groeit onder je voeten.Doe nu mee aan de actie.Zet de tv uit, trek je regenlaarzen aan en spring de natuur in!

Je bent misschien geïnteresseerd in
Tumor Hersenenzwelling