1. Homepage
  2. Wetenschap

Niet-speelgoed kerstcadeaus voor kinderen geven

Niet-speelgoed kerstcadeaus voor kinderen geven
0

Kerstcadeaus geven die geen speelgoed zijn voor kinderen

Misschien is 25 december een van de gelukkigste dagen in het leven van een kind. Ze hebben dan niet alleen vakantie, zullen ze ook van vrijwel iedereen verschillende soorten geschenken ontvangen.Kerstmis is in feite de dag van het jaar waar het meest naar uitgekeken wordt, meer nog dan hun verjaardagen.

Nu zoveel mensen hen al speelgoed geven, is het soms al een cliché om ze te gevenweer speelgoed.Maar omdat hun geest speelgoed verwacht als kerstcadeau, is het vaak moeilijk om een ​​niet-speelgoedcadeau te vinden dat een kind echt zal waarderen.

Hieronder staan ​​enkele niet-speelgoedcadeaus die kinderen leuk zullen vinden(hopelijk) waarderen.

1.Educatieve computerprogramma’s

Dit is een manier waarop ze plezier kunnen hebben tijdens het leren.Bovendien kunnen ze hun vaardigheden op het toetsenbord en bij het manipuleren van de verschillende commando’s op de computer aanscherpen.Er zijn eigenlijk heel veel titels om uit te kiezen.Er zijn Disney-spellen die echt leerzaam zijn.Puzzelgames zoals Wheel of Fortune en Jeopardy zijn ook geweldig voor het ontwikkelen van de woordenschat en kennis van actuele gebeurtenissen.

Een ander spel dat erg populair is onder kinderen is Where in the worldis Carmen San Diego.Het combineert detectivewerk met reizen en actuele gebeurtenissen, evenals reken- en woordspelletjes.een absoluut pluspunt voor de verzameling videogames van elk kind.

2.Knutselpakketten

Nog speelgoed dat niet echt speelgoed is, zijn knutselpakketten die vaak verkrijgbaar zijn in handwerkwinkels en speelgoedwinkels.Met knutselpakketten kunnen kinderen hun artistieke en creatieve kant ontdekken en hun tijd vullen met een waardevolle en productieve oefening.

Er zijn verschillende soorten knutselwerk om uit te kiezen.Zorg er wel voor dat het vaartuig dat u hebt gekozen geschikt is voor de leeftijd van het kind.Houd er rekening mee dat ze bij sommige knutselactiviteiten gebruik moeten maken van scherpe voorwerpen, dus wees voorzichtig met het geven van geschenken die mogelijk gevaarlijk voor ze kunnen zijn.

3.Een uitstapje naar het museum of de dierentuin

Een manier om plezier en leren te garanderen zonder ze ander speelgoed te geven, is door ze een dag op een favoriete plek te geven waar ze plezier kunnen hebben.Een uitstapje naar de dierentuin of het Science Centrum is een geweldig kerstcadeau voor een kind.

Houd natuurlijk rekening met hun interesses.Als het om kunst gaat, kun je ze vergezellen naar een kunstgalerie of als wetenschap hun ding is, naar het NASA-museum.

Je bent misschien geïnteresseerd in